Rezultati 1. i 2. kola Malonogometne lige mladih "Šipovača"

Na igralištu Luke odigrane su utakmice 1. i 2. kola koje su mnogobrojnim navijačima ponudile mnoštvo golova, atraktivnih poteza, uzbuđenja i neizvjesnosti.
Liga je započela u subotu utakmicom između Velike Šipovače i Vojnića. U utakmici punoj preokreta Vojnići su pobijedili rezultatom 4:3. Vojnići su poveli ali protivnici "brzinom munje" preokreću rezultat te na poluvrijeme odlaze sa prednošću od 2 gola razlike (3:1). Odlučujući potez radi izbornik Vojnića Josip Džajić koji mijenja taktiku te njegova ekipa odnosi pobjedu iako je izbornik Velike Šipovače Franjo Grbavac krajnjim naporima pokušao osujetiti planove Vojnića.
Nakon ove utakmice, na teren su izašli momčadi Male Šipovače i Banje. U utakmici s mnoštvom golova, Banja je slavila rezultatom 7:5 iako je Mala Šipovača imala vodstvo od 4:1.

Sportski vikend završen je nedjeljnim utakmicama 2. kola. U prvoj utakmici dana snage su odmjerili ekipe koje su pobijedile u 1. kolu - Banja i Vojnići. U uzbudljivoj utakmici Banja je pobijedila 3:2 i tako zasjela na vrh ljestvice. U drugoj utakmici sastali su se Mala Šipovača i Velika Šipovača. Sve što su promašili u prvoj utakmici, igrači Velike Šipovače su pogodili u ovoj i napunili mrežu Male Šipovače, koja se još psihološki nije oporavila od nes(p)retnog poraza u prvoj utakmici. U ovu utakmicu Velika Šipovača je ušla sa  velikim pojačanjem - na klupu Velike Šipovače zasjeo je Drago Grbavac, šipovački internacionalac i taktički "lisac" koji je odlično posložio redove svoje ekipe. Krajnji rezultat je glasio 3:7, a četverostruki strijelac je bio Ivan Grbavac. 

Nakon dva odigrana kola, Banja drži prvo mjesto sa maksimalnim učinkom, dok je Mala Šipovača na začelju ljestvice. Još pet kola je ostalo da se odigra prije utakmica doigravanja, u igri je veliki broj bodova tako da je sve otvoreno što se tiče krajnjih pozicija na ljestvici. Iako su na dnu, Mala Šipovača još uvijek drži sve u svojim rukama. Uz malo bolju igru i više sportske sreće mogu do titule.

Liga se nastavlja u subotu sljedećim utakmicama:
20:30 - Vojnići - Mala Šipovača
21:30 - Banja - Velika Šipovača

Dođite i pružite podršku svojoj ekipi na putu do titule!

Objavi komentar

1 Primjedbe

  1. Šipovača Mala osvaja ligu. Nisu imali sriće ali će se popraviti.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)