Asfaltiranje ulica u Vojnićima - urota Ćutuka protiv Džajića ?

Manija zvana asfaltiranje iz Šipovače se proširila u susjedne Vojniće. Naši susjedi na veliko rade na uređenju dviju ulicu koje bi se trebale uskoro asfaltirati.
Iako je uređenje ulica uvijek pozitivna stvar u mjestima gdje makadam i beton čine većinu "prometnica", to nije slučaj sa Šipovačom i Vojnićima. U Šipovači je asfaltiranje jedne ulice upitno zbog nezadovoljstva jednog dijela mještana, dok je u Vojnićima cijelo selo "pod opsadom". Pogađate, problem je nastupio kada je raspodjela asfaltiranja došla na red.

Naime, našem portalu se obratio mještanin Vojnića - javnosti poznat kao DON CORLEONE, koji je odlučio javno progovoriti o najnovijim zbivanjima u njegovom selu.
Po njegovim riječima, MZ Vojnići je od više razine vlasti dobila otprilike 700 m asfalta koje su vijećnici MZ trebali raspodijeliti u dvije ulice koje vode prema njivama i groblju Gračini. Te ulice se nalaze na različitim stranama sela - istočnoj i zapadnoj.
Kako nam govori ogorčeni DON CORLEONE, zapadni dio Vojnića (prema Šipovači) je drastično oštećen od istočnog dijela sela, jer je, kako kaže, raspodjela izvršena na sljedeći način: zapadni dio - 100 metara asfalta, a istočni dio čak 600 metara asfalta. Za ovakvu raspodjelu, mještani zapadnog dijela Vojnića krive vijećnike MZ, ali i ostale političare, među kojima ima i onih koji pripadaju zapadnom dijelu, koji su, kako navodi, stavili svoje osobne i stranačke interese ispred interesa svoga dijela sela.
On tvrdi da su njegovi susjedi uvjereni u urotu Ćutuka klana protiv Džajića, te kaziva: "Vijeće MZ, skupa sa pojedinim političarima našeg sela, godinama radi na štetu ovog dijela sela i tome će uskoro doći kraj. Svim raspoloživim sredstvima i načinima ćemo se boriti protiv nepravde koja nam se godinama nanosi od strane Ćutuka klana. Neka ih bude stid i sramota svojih postupaka, a sa ovim problemom će biti upoznate više razine vlasti, jer sa ovakvim Vijećem MZ, naša strana je osuđena na propast".

DON CORLEONE se sa svojim susjedima odlučio boriti protiv nepravde baš kao i svoj imenjak iz romana, slavni junak DON QUIJOTE. Njegova borba s "vjetrenjačama" je otpočela.

Objavi komentar

6 Primjedbe

  1. dobro je da smo vam dali i 100 metara, budete li se bahatili nećete dobiti ništa. hahahaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. DŽAJIĆ fun club5. kolovoza 2013. u 09:37

      dat će vam DON CORLEONE po repu.

      Izbriši
  2. S drugovima i drugaricama drug Durut odradija Džajiće.

    OdgovoriIzbriši
  3. .... KRESNEM VAM JA SVIMA VOJNJIĆKU MATER ... OD DŽAIĆA DO ĆUTĆETAKAAA ***JORDY ALBA***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti jedino mozes da mi lagano popusis kurac i to jedino ako operes zube

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)