Šipovača vjerna tradiciji: koliko utakmica - toliko poraza

Pet utakmica, pet poraza, gol razlika 5:26, 0 bodova, posljednje mjesto u skupini - učinak je Šipovače na ovogodišnjem turniru u Ljubuškom.

Krenimo redom:
Prvu utakmicu OTPISANI su igrali sa ekipom Humca u kojoj se deklasirani rezultatom 1:9. Ovaj rezultat nije neočekivan pošto je Šipovača već odavno navikla na debakle koji im se dese u prvom kolu jer "prvi put je najteže".
Nakon debakla u prvoj utakmici, izbornik Drago Vukojević "Ćuro" mijenja taktiku odlučujući se za obrambenu igru koju OTPISANI uvježbavaju u slobodnim danima između dva kola na igralištu Luke. Da je odličan taktičar dokazao je u utakmici drugog kola protiv ekipe Ljubuški II. Tri minute prije kraja Šipovača je imala odličan rezultat 1:1. Onda je uslijedio neshvatljiv potez igrača koji su prestali sa igrom da bi sucu pokazali kako se sudi, što su protivnici iskoristili zabivši za vodstvo. U sljedeće dvije minute momčad prima još dva gola i gubi utakmicu rezultatom 1:4, a golman i kapetan Željko Bebek lomi prst pa ekipa nastavlja turnir sa rezervnim golmanom.
Sljedeći protivnik bio je Ljubuški I. U čvrstoj utakmici spretnija je bila momčad protivnika koja pobjeđuje rezultatom 0:3 iako je Šipovača imala barem duplo više udaraca u okvir gola i inicijativu u većem dijelu susreta.
Nakon tri poraza uslijedilo je odmjeravanje snaga sa Orahovljem. U ovoj utakmici izbornik Ćuro se odlučuje na dosad neviđenu i nadasve zanimljivu taktiku dijeleći igrače na dvije ekipe koju su međusobne radile "hokejaške" izmjene, dajući tako minutažu i jokerima s klupe. Rezultat ove utakmice je glasio 2:6 za Orahovlje.
Šipovača je u posljednjem kolu igrala sa Lipnom protiv kojeg je izgubila 1:4. Ovo kolo će se pamtiti po, blago rečeno, čudnim rezultatima: Ljubuški II - Orahovlje 12:0, Ljubuški I - Humac 14:1 (op.a. o prolazu dalje odlučivala bolja gol razlika između dva ljubuška predstavnika).

OTPISANI su ostvarili loš rezultat na ovogodišnjem turniru, ali veseli činjenica da se momčad pomladila u odnosu na prethodne godine igračima koji bi u budućnosti trebali biti okosnica momčadi.

Ovim putem momčad zahvaljiva svim sponzorima koji su podržali njen nastup, a to su: etno selo Kadulja, bravarija Bebek, Vrt, Žito, trgovina A-plus, trgovina Šito, I.B. Borna, glazbena grupa Šuplja Stina, Anonymos Revolucionare, te ostali mnogobrojni sponzori koji su željeli ostati anonimni.

Sastav ekipe:

igrači - Željko Bebek, Slaven Bebek, Ivan Bebek, Ante Bebek, Mirko Bebek, Slaven Bebek, Milan Bebek, Nikola Ćutuk, Blago Živkušić, Matej Živkušić, Branimir Vukojević, Dario Grbavac, Ivan Grbavac

predstavnik ekipe - Gento Herceg

izbornik - Drago Vukojević "Ćuro"

Objavi komentar

24 Primjedbe

  1. banjari su zakinuti. najmanje su igrali na turniru. dogodine banja sama igra turnir

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti stvarno blekast dije banja znala ikad igrat.pakt živkušići i glavarevići a baza trač parti. podumac svetinja......

      Izbriši
    2. u banji ima i dobri igraca

      Izbriši
    3. nije velo ovo gori pisa "u banji ima i dobri igraca"!

      Izbriši
  2. Prst sudbine loptu zakoturo
    pa selektor posta Ćuro.
    Ćuro iz sveg glasa viče
    POMAKNI SE SPORTSKI SPOMENIČE!

    OdgovoriIzbriši
  3. svaka cast pojedincima.a ostali mrze sami sebe pa sve oko sebe i ko ne provodi politiku podumca .

    OdgovoriIzbriši
  4. gadi mi se na zaseoke osim banje,a popovacu posadite marihuanom imate iskusta u uzgoju.a ice dobro u selu,u banji to neide skolovani ljudi vecina ih je na fakultetu ili ga ima!

    OdgovoriIzbriši
  5. velika pamet vlada podumcom.nemate dana da vas ne posjeti murija.bolje i travu sadit nego se biti oko međa.viste čudo da vas nema tribalo bi vas nekako izmislit. čudo ste sami pjesnici i umjetnici.

    OdgovoriIzbriši
  6. Samo ove godine ste sve izgubili.

    OdgovoriIzbriši
  7. banja je primjer sela! a sipovaca sto bi reko poznati poduzetnik vinko tolj: takvi SISTOVA nema nigdje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budalo nepismena i Banja je Šipovača tj. dio Šipovače.

      Izbriši
    2. banja je prije u povjesti bila samostalno selo

      Izbriši
  8. u sipovaci ima svega samo postena covika nema

    OdgovoriIzbriši
  9. u sipovaci se svi napuse bar jednom u tijednu a neki i vise puta, a u banji toga nema vamo se nitko ne drogira

    OdgovoriIzbriši
  10. Vi s komentarima uvik promašite temu. Koliko čitam tema je momčad Šipovače a ne Banja ili komplet selo Šipovača.

    OdgovoriIzbriši
  11. odigrati utakmicu selo Šipovača protiv zaselka Banje ili ulice Podumca i riješiti sve dileme čiji su nogometaši bolji.

    OdgovoriIzbriši
  12. moze znase da je banje za nogomet kao modric

    OdgovoriIzbriši
  13. Inače , autor ovog bloga je najgori nogometas ne samo u selu nego u opcini, ali je najjaci po frizuri, najzalosnije od svega ovog je sto se ruga sa samim sobom ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav vrhunskom poznavatelju nogometa, frizer stručnjaku te doktoru rugla. Pošto si toliko svestran i razumiješ se u sve, šteta ti je što se kriješ i talent trošiš kao anonimac, umjesto da javno svijetu dočaraš svoja znanja iz svih sfera života.

      Izbriši
    2. autor je legenda

      Izbriši
    3. Nemerete vi autoru opeliti cim se krijete komentirajuci a uzivo od vas ni amena nema. Autor je posebna sorta jer su u banji sve pripadnuti misevi kojima jedna macka dirigira a o podjuncima iz podjunca da i ne govorin.
      zivila nasa sipovaca

      Izbriši
  14. oće biti išta od duela podumca i Šipovače?

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)