Šuplja Stina na prvom ovogodišnjem nastupu oduševila fanove novim hitovima

Stražar Beba, Luče moje, Gumar, Banja Luka, Druže Ćelo, Heineken, Selektor Ćuro, samo su neke od pjesama kojima je megapopularna Šuplja Stina "zapalila" mnogobrojnu publiku na svom prvom ovogodišnjem nastupu.
Subotnjim nastupom, kojem je domaćin bio Ivan Grbavac "Ćibić", Šuplja Stina je premijerno otpjevala pet novih hitova te je tako oduševila sve svoje fanove koji su mjesecima čekali nove hitove.

Narodno veselje započelo je tradicionalnom himnom, zatim su otpjevali pjesmu specijalno pripremljenu za mladoženju, a onda su na red došli novi hitovi koji su fanove bacili u delirij.
Nakon par novih hitova, slijedilo je uručivanje POTVRDE najboljem studentu LJUBAVNE AKADEMIJE. Nagradu je dobio Damir Bebek "BEBA".

Nakon kratke pauze, uslijedila je pjesma "ŠIPOVAČA" - specijalno urađena za sve odseljene Šipovčane diljem svijeta koji su fanovi Šuplje Stine i čitatelji našeg portala. Zatim je uslijedila nagradna igra čiji su sponzori bili: sušiona pršuta "Bura", Karlovačka pivovara, duvanska industrija "Šipovača", pizzeria AS te zaštitarska tvrtka "ŠORO FAJT" sa sjedištem u Švračijem selu u Šipovači. Uručena je i specijalna nagrada, a njezin sretni dobitnik je Damir Bebek "BEBA", kojem je to bila druga po redu nagrada. Ovaj put je nagrađen polovnom felgom i gumom. Kada su nagrade otišle u ruke sretnih dobitnika, grupa je nastavila sa novim i starim hitovima do ranih jutarnjih sati.

Iako je grupa imala problema sa razglasom, to je nije spriječilo da publiku "baci u delirij". Šuplja Stina je ponos Šipovače već 27 godina. Svih tih godina grupa uveseljava mještane Šipovače ali i cijele župe svojim nastupima, pa ovim putem apeliramo Vijeću MZ da grupi osigura jedan razglas čija cijena ne premašiva niti trideseti dio salda računa MZ Šipovača-Kašče. Vijećnici, barem ovaj put ne dijelite selo na zaselke i učinite dobru stvar za cijelu mjesnu zajednicu - nabavite razglas koji bi bio multifunkcionalan i kojeg bi po potrebi koristili svi mještani mjesne zajednice.

Pred sam kraj nastupa, Šuplja Stina je najavila koncert koji će se održati na Malu Gospu tamo gdje je sve počelo, ispred škole u Šipovači, a glavni frontmen Vešo je odluku grupe u svom stilu obrazložio:"Kod izvora je voda najčistija".

Foto i video:


 

Objavi komentar

4 Primjedbe

  1. ovo je ruganje sa Hrvatsom himnom ,,sramite se!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. hahahaha...bravo ekipa...a di su žene...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. momačka bila pa žene nisu bile u planu.

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)