Veterani Vojnića nemoćni protiv mladih malonogometaša

Na igralištu u Vojnićima jučer je odigrana zanimljiva malonogometna utakmica u kojoj su snage odmjerili veterani i mladi. Pred oko 150 gledatelja koji su bodrili svoje timove, veterani su teško stradali rezultatom 4:9 (2:1). Iako je krajnji rezultat samo u prvom poluvremenu bio neizvjestan, utakmica je obilovala atraktivnim potezima i požrtvovnom borbom do samoga kraja.

U prvom poluvremenu dominirali su veterani te su na odmor otišli sa prednošću od jednog gola (2:1). Željni da publici dokažu kako ih još uvijek vrijeme pregazilo nije, veterani daju sve od sebe te publika uživa u njihovoj igri. Ponajbolji igrač u njihovim redovima bio je Ozrenko Džajić "Đole" koji je publiku bacao u trans svojim čarobnim driblinzima. Driblao je Đole kao u svojim najboljim godinama, te je driblinzima izluđivao protivnike koji nisu imali rješenje za njegovu igru.

U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika na terenu - mladi nemilosrdno trpaju mrežu veterana koji potpuno iznemogli čekaju kraj utakmice, te osvajaju večeru na račun starijih.

Veterani će ubuduće morati raditi malo više na kondiciji žele li se mladima revanširati za poraz.

Sastav timova:

VETERANI: Josip Džajić, Ozrenko Džajić "Đole", Zdravko Džajić, Slađan Mucić, Blaž Ćutuk

MLADI:  Mijo Čuljak, Ante Mucić, Ante Mucić, Mirko Ćutuk, Antonio Ćutuk

Objavi komentar

2 Primjedbe

  1. u pobjede u pobjede. Forca Vojnići.

    OdgovoriIzbriši
  2. svaka čast momci, samo nastavite ovako. podrška velika

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)