Šipovčani, sudjelujte na XVI. Ljubuškom karnevalu

I ove godine u Ljubuškom, mačkare će potjerati zimu i prizvati proljeće! Ovogodišnji Ljubuški Karneval, šesnaesti po redu, održat će se 2.ožujka, a veljača će tradicionalno proteći u pripremama "Karnevalskog društva Prolog" za ovaj veseli događaj.

Svi koji žele sudjelovati u karnevalskom mimohodu ulicama grada kao maškarana grupa mogu se prijaviti najkasnije do 22.veljače. Potrebna vam je dobra volja, želja za zabavom i "luda ekipa". Svi koji se prijave za sudjelovanje u karnevalskom mimohodu dobit će od organizatora tablu sa natpisom imena svoje grupe i zastavu. Također, biti će najavljeni i predstavljeni publici po ulasku na Športski Centar!

Oni koji imaju malo manje volje za pripremanje maski i kostima, sigurni smo, doći će nas posjetiti i pozdraviti Karnevalsku Republiku Ljubuški 2014!

Prijaviti se možete na našu e-mail adresu: ljubuski.karneval@gmail.com, putem facebooka, ili na brojeve mobilnog:
063/110-199 Džaks
063/169-976 Kredenac govorne pošte

Karnevalsko društvo Prolog

Podsjećamo, na prošlogodišnjem karnevalu sudjelovali su i Šipovčani koji su zajedno sa navijačkom skupinom Skauti činili karnevalsku skupinu Drummers, a u svom nastupu "glumili" su Brazilce.

Par fotografija sa prošlogodišnjeg karnevala



Objavi komentar

2 Primjedbe

  1. ma mismo mackare sami od sebe netribamo nigdi ici

    OdgovoriIzbriši
  2. nebi se lose bilo prijavit imamo tema za spjevanje cudo.od krade duvana pa suhog mesa ,krade goriva pa oruzja i onoga najvaznijega akumlatora iz imt39.imamo tema za citanje na bini da sva ostala drustva padnu na guzicu.zivile maskare....

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)