Ministrica Đurić posjetila Eko selo Dole

Federalna ministrica okoliša i turizma Branka Đurić posjetila je jučer Stari grad Počitelj gdje je upriličena primopredaja izvođenih građevinsko-zanatskih radova u sklopu projekta revitalizacije Pašine tabije. Riječ je o projektu koji se realizira u suradnji Federalnog ministarstva okoliša i turizma i općine Čapljina.

Tom prilikom ministrica Đurić je kazala kako je Federacija ove godine investirala oko 5,5 milijuna maraka u Počitelj, s tim da je u planu da se u ovoj godini uloži još novca kako bi se određeni radovi priveli kraju, te da se napravi jedna lijepa cjelina kako kulturno-povijesna, tako i turistička.

Govoreći o financijskoj strukturi ovog projekta, Bonić ističe kako su najvećim dijelom sredstva stigla od Federalnog ministarstva okoliša i turizma, dok je općina Čapljina pružala logističku potporu, odnosno djelatnici Odjela urbanizma općine Čapljina svakodnevno su bili na terenu i vodili računa da se ne ugrozi ovaj lijepi ambijent.
Ministrica Đurić posjetila je i Eko selo Dole u Ljubuškom te se upoznala sa svim projektima koji se provode u ovom eko selu.

Z. Volarević / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe