Uspješan nastup mlade karatašice Branke Bebek u Splitu

Uz uspješne karatiste, Šipovača ima i svoje mlade karatistice koji su podjednako uspješni kao i njihovi vršnjaci. U to nas je uvjerila Branka Bebek, članica Karate kluba Klobuk.

Naime, u nedjelju, 23. ožujka u Splitu je održano karate natjecanje "Kup Jadrana 2014". Na ovom međunarodnom karate natjecanju nastupilo oko 600 natjecatelja iz C. Gore, Hrvatske i BiH, a među njima i članovi KK Klobuk za koji Branka nastupa. U veoma jakoj konkurenciji, mlada karatistica je osvojila odlično drugo mjesto.

Pored ovog uspjeha, ostvarila je odlične rezultate i na prethodnim takmičenjima od kojih valja istaknuti takmičenja u Ljubuškom i Čitluku gdje je također osvajala druga mjesta.

Branka je desetogodišnja učenica petog razreda osnovne škole, a karate trenira već četvrtu godinu. Kako kaže, pored roditelja i trenera, najveća joj je podrška tetka Josipa koja je bodri na takmičenjima i ohrabruje pred mečeve. 

Pored Branke, još jedan šipovački predstavnik zabilježio je odličan nastup na Kupu Jadrana. Riječ je o mladom Robertu Čuljku, Šipovčanu po majci, koji također nastupa za KK Klobuk, a koji je na natjecanju bio treći.

Nema odmora za naše mlade nade karatea koji se već sada pripremaju za idući nastup koji će se održati u nedjelju, 6. travnja u Rami.

Našim mladim zvijezdama čestitamo na uspjesima, te im želimo još mnoštvo odličnih rezultata u nastavku karijere.

Objavi komentar

0 Primjedbe