Večeras počinju četvrtfinalni susreti na turniru u Vitini

Odigrane su i posljednje dvije utakmice osmine finala na „4. Malonogometnom turniru Sv. Paškal, Vitina 2014.“ u sklopu 12. večeri turnira.

U reprizi prošlogodišnjeg finala sastale su se ekipe Samo Lagano i MNK Ustanik Auto-Set, Široki Brijeg. Željko Kovačević – Kova nije imao namjeru „kapitulirati“ i drugi put na „Bililu“ od ekipe Samo lagano nakon prošlogodišnjeg posrtanja u finalu, tako da je na „Bililo“ doveo „kapitalca“ u imenu Denisa Mijatovića. Utakmica je u prvih nekoliko minuta počela u ispitivanju snaga da bi ubrzo Samo lagano i povelo kad iz jedne brze kontre i izigrane akcije Emir Crnalić lako posprema loptu u mrežu za vodstvo. Tada gledamo „viktoriju“ na vrata ekipe Samo lagano, ali ekipu MNK Ustanik su dijelili milimetri od izjednačenja rezultata, te se s tim rezultatom otišlo na poluvrijeme. U drugom pluvremenu gledamo nastavak priče, MNK Ustanik je pritiskao, a Samo lagano su „lagano“ čekali svoju priliku iz kontranapada. Nakon fantastične asistencije petom Denisa Mijatovića, Ante Dragošević je kroz noge Josipu Akmadži vratio utakmicu u egal. Gledamo vrlo visoki naboj i pritisak igrača i klupe jedne i druge ekipe, tako da su suci imali pune ruke posla. Ali tada slijedi potez večeri. 4 minute prije kraja susreta Enez Crnalić je primio loptu na desnoj strani i fantastičnim udarcem proparao suprotne rašlje u tom trenutku nemoćnog i u letećem položaju Marina Kalinića. Odmah MNK Ustanik uvodi golmana-igrača u ulozi Ivana Mujana, ali konkretnije nisu zaprijetili vratima ekipe Samo lagano. Do kraja su uspijeli primiti još dva pogotka, a pogodili su Emir Crnalić, njegov drugi pogodak sa svoje polovice i Sanjin Cerovina. U zadnjoj minuti susreta samo je poraz ublažio Pavo Mikulić. Samo lagano je u međusobnim dvobojima povelo sa 2:0, a ne sumnjamo da će strateg sinoćnjih „crnih klaunova“ Željko Kovačević - Kova morati potražiti treću sreću na malonogometnom turniru i ponovni sudar sa ekipom Samo lagano. Samo lagano se kroz repasaž domoglo četvrtfinala malonogometnog turnira, gdje ih već večeras čeka ekipa Vaske benz (Ljuti Dolac).

Posljednja utakmica osmine finala donijela nam je sraz ekipa Caffe bar „Kum“ (Ploče) i Caffe bar „Bellami“ (Grude). Utakmica nam je ponudila vrlo veliku nervozu među ekipama, tako da smo u nekim trenucima gledali više hrvanje nego klasični mali nogomet. Pločani su poveli pogotkom Stipe Nikolca, nakon što je po desnoj strani probio Ante Kraljević i nesebično dodao za usamljenog Nikolca za vodstvo ekipe iz Ploča. S tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. U drugom poluvremenu gledamo jake pokušaje ekipe Bellami, koju su uglavnom činili igrači ekipe „Franck“ GRUDE CENTAR, osvajača 1. malonogometnog turnira u Vitini na čelu sa Dariom Alpezom, najboljim proglašenim igračem te 2011. godine., ali na drugoj strani je bio večeras 

iznimno raspoložen Marijo Batinović. Ipak nakon jedne solo akcije, svoj udarac sa 10-tak metara je isprobao Dario Alpeza, lopta je došla do Josipa Čuljka kojemu nije bilo teško skrenuti loptu u praznu mrežu za izjednačenje rezultata. Vrlo velika nervoza kumovala je i velikim brojem oštrih startova i dijeljenja kartona od sudaca večerašnjih utakmica Romea Primorca i Marina Pavlovića. Iz jedne brze kontre sam se na drugoj vratnici pronašao Ivan Biloš i doveo Bellami u preokret i vodstvo. Tada se u napad pridružuje i golman Pločana Marijo Batinović, ali prva greška ih je koštala, kada Josip Čuljak krade jednu loptu i sa centra pogađa za veliku prednost za Bellami. Do kraja gledamo jalove pokušaje Kum-a, ali se rezultat nije mijenjao. Caffe bar „Bellami“ je otišao u četvrtfinale malonogometnog turnira na ekipu Caffe bar „Inn“ (Medjugorje/Bijakovići), dok se ekipa Caffe bar „Kum“ Ploče nakon odigrane dvije utakmice morala oprostiti sa malonogometnog turnira.


REZULTATI UTAKMICA OSMINE FINALA, ponedjeljak 19.05.:
20:30 h – MNK Ustanik Auto-Set Široki Brijeg – Samo lagano 2 : 4 (0 : 1)
21:30 h – Caffe bar „Bellami“ (Grude) – Caffe bar „Kum“ (Ploče) 3 : 1 (0 : 1)



RASPORED UTAKMICA ČETVRTFINALA, utorak 20.05.:
20:30 h – Club „Romana“ (Čitluk) – Pavković Paneli (Široki Bijeg)
21:30 h – Vaske benz (Ljuti Dolac) – Samo lagano


Na malonogometnom turniru od večeras kreće i bogata tombola/nagradna igra, a organizatori su sa sponzorima pripremili bezbroj raznovrsnih nagrada, a kupovinom tombole, odnosno prihodima od od iste će se osigurati financijska sredstva za siromašne obitelji sa područja MZ Vitina.

Malonogometni turnir možete pronaći i pratiti na facebook stranici Malonogometni/futsal turnir „Sv. Paškal, Vitina 2014.“_Općina Ljubuški.

Objavi komentar

0 Primjedbe