Mladež Šipovače: "STOP samovolji pojedinca, igralište Luke nije ničija ćaćevina"

Povodom novog-starog problema rasvjete na igralištu Luke, priopćenjem su se obratili pripadnici šipovačke mladeži.

Kao što je većini poznato, rasvjeta koja funkcionira automatski pomoću timera do unatrag nekoliko dana gasila bi se nešto iza 1:30. Međutim, već desetak dana igralište Luke ostaje bez rasvjete u doba noći kada je najfrekventnije - oko ponoći. Misleći da je došlo do kvara, obavijestili smo vijećnike MZ Šipovača-Kašče o ovom problemu, o kojem, kako su kazali, do tada nisu znali ništa.

Dana 2. kolovoza (subota), kada se odigravala završnica Malonogometne lige mladih "Šipovača", na igralištu je bilo potrebno paljenje rasvjete i dotok struje nešto ranije nego inače. Kako bi to osigurali, trojica mještana, među kojima jedan od vijećnika MZ Šipovača-Kašče, te pripadnik šipovačke mladeži, posjećuju električara koji održava rasvjetu.

U razgovoru s njim, vijećnik MZ Šipovača-Kašče mu je rekao da je na rasvjeti nastupio kvar i da to treba riješiti, na što mu je električar odgovorio kako na igralištu nema nikakvog kvara, te da je on naštimao ranije gašenje rasvjete, jer ga je, kako je kazao, zvao predsjednik Vijeća MZ Šipovača-Kašče i rekao mu da to učini.

Dakle, izgledno je da se provodi samovolja ondje gdje se ne bi smjela provoditi, nego bi se takve odluke trebale provoditi na demokratski način. Pojedinac radi što mu se prohtje bez da itko o tome išta zna.

Kako igralište Luke nije ničija ćaćevina, niti zakupljeni posjed šipovačkog Kim Jong-Una koji se po svojim metodama vladanja, rukovođenja, provođenja samovolje, zastrašivanja neistomišljenika, napadanja i prijećenja, te svakodnevnim širenjem laži s ciljem diskreditiranja neistomišljenika, trolanja široj javnosti načinom popularnim samo za vrijeme ex-Juge i u nedemokratskim zemljama,  nimalo ne razlikuje od sjevernokorejskog vođe, od članova Vijeća MZ tražimo sljedeće:
1. Vraćanje gašenja rasvjete na najranije u 1:30 u vrijeme ljetnog perioda, a za vrijeme zimskog računanja vremena gasiti ranije zbog mogućeg nepotrebnog trošenja struje.
2. Ovaj problem riješiti još u ovom tjednu (jer je rješiv u nekoliko minuta) kako bi malonogometaši i tenisači bili u mogućnosti koristiti teren za trening čim prije.
3. Ako vijećnici MZ Šipovača-Kašče ne žele, ne smiju ili nisu sposobni spriječiti samovolju pojedinca po pitanju ovog problema ili bilo kojeg drugog neka podnesu ostavke.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da nam se "otima" igralište za kojeg se opet moramo boriti svim raspoloživim sredstvima i načinima. Ako se našim zahtjevima ne udovolji biti ćemo prisiljeni opet prosvjedovati.

U nadi da će ovaj problem biti riješen, pozdravlja vas MLADEŽ ŠIPOVAČE.

Objavi komentar

2 Primjedbe

  1. DOLE SJEVERNOKOREJSKA VLADA :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Već je nekoliko puta pisano, ali ponavljanje je majka znanja, pa evo još jednom:
    Poruke osobne prirode šalju se drugim oblicima komunikacije, a nikako u komentarima tj. korisničkim objavama. Pozdrav i ugodno tipkanje.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)