MNL MZ općine Ljubuški: Šipovača izgubila od Radišića

Malonogometaši Šipovače u svom drugom ovogodišnjem nastupu u sklopu "Unitrade 11. MNL MZ općine Ljubuški" upisali su prvi poraz. U okviru skupine D, protivnik Šipovače je bila momčad Radišića koja je pobijedila sa 0:3.

Prvo poluvrijeme protiče u dobroj i tvrdoj igri, sa po nekoliko odličnih prilika na obje strane. No, niti jedna ekipa ne uspijeva doći u vodstvo, pa se na odmor odlazi sa 0:0.

U nastavku, Radišćani izrazito napadačkom, te pomalo i grubom igrom, pritišću i stvaraju priliku za prilikom. Zatvaraju protok lopte između pokretača napada, a Šipovača ne nalazi rješenje za takvu igru protivnika, pa golman sprječava rezultatski minus.

Više od 30 minuta nije bilo pogodaka, sve do jedne naizgled bezazlene prilike Radišića iz koje postižu gol. Nakon primljenog gola, Šipovača pokušava sa dugim loptama promijeniti rezultat, no bezuspješno. Do kraja utakmice u kojoj su presudili kvaliteta golmana i širina klupe protivnika, Radišići postižu još dva gola za konačnih 0:3.

U drugoj utakmica naše skupine, Orahovlje je poraženo od Cerna/Crnopoda/Miletine rezultatom 0:8.

Od pet ekipa skupine D, samo je Orahovlje ostalo bez šansi za prolaz, Klobuk je na korak do četvrtfinala, dok će ostale tri ekipe u međusobnim dvobojima odlučivati o prolazu dalje.

Iduće kolo, koje je na rasporedu u četvrtak, 7. kolovoza, donosi "sudar" Šipovače i ekipe Cerno/Crnopod/Miletina s početkom u 20:30. Šipovači u nekim kombinacijama odgovara i neriješeno uz pobjedu u zadnjem kolu za prolaz dalje. U slučaja poraza, ostali bi bez izgleda za četvrtfinale.

      Rezultati:
Orahovlje - Cerno/Crnopod/ Miletina 0 : 8 ( 0 : 2 )
0:1 - Viktor Vučić, 0:2 - Viktor Vučić, 0:3 - Josip Elez, 0:4 - Viktor Vučić, 0:5 - Marko Vasilj, 0:6 - Josip Dugandžić, 0:7 - Milan Vučić, 0:8 - Viktor Vučić

Šipovača - Radišići 0 : 3 ( 0 : 0 )
0:1 - Darjan Markić, 0:2 - Stipe Medić, 0:3 - Slavko Koroman.

      Ljestvica skupine D
1. Radišići   2-0-1  11:5  6
2. Klobuk      2-0-0  6:4  6
3. CMC          1-0-1  9:2  3
4. ŠIPOVAČA  1-0-1  4:5  3
5. Orahovlje  0-0-3  3:17 0

Objavi komentar

0 Primjedbe