Najava: Tradicionalni rukometni turnir "Ljubuški 2014"

Tradicionalni rukometni turnir koga i ove godine pod nazivom „Ljubuški 2014“ organizira RK Izviđač održat će se idući vikend u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom. Četiri rukometne momčadi, domaćin turnira Izviđač, RK Bosna iz Visokog, HMRK Zrinjski iz Mostara i RK Metković iz Metkovića u subotu i nedjelju 30/31.08.2014. godine borit će se za titulu pobjednika ovog turnira. 

Prema rasporedu u subotu, 30.08.2014. godine, s početkom u 18:00 sati, u prvoj utakmici sastaju se HMRK Zrinjski i RK Metković. Druga utakmica na rasporedu je istog dana s početkom u 20:00 sati, a u njoj će snage odmjeriti domaćin RK Izviđač i RK Bosna 

U nedjelju igraju se utakmice za plasman, najprije u 10:00 sati poraženi iz subotnjih utakmica igrat će za treće mjesto dok će pobjednici u utakmici koja će započeti 12:00 sati odlučivati o pobjedniku turnira.

Nakon osvajanja rukometnog turnira u Visokom, pobijede u nedjelju nad rukometašima Kaštela, rukometni turnir „Ljubuški 2014“ bit će to još jedna prilika rukometašima Izviđača da pokažu svoje mogućnosti pred domaćom publikom pred početak nove sezone. 

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu i nedjelju dođu u Gradsku športsku dvoranu i uživaju u rukometu. 

Ulaz na sve utakmice turnira je slobodan.

Objavi komentar

0 Primjedbe