Šipovača Portal dvije godine sa vama

Na današnji dan prije dvije godine Šipovača Portal je krenuo sa radom i danas proslavlja svoj drugi rođendan. 

Početak Šipovača Portala

Šipovača je malo mjesto sa velikim brojem iseljenika koji nisu zaboravili svoj rodni kraj. Njihova želja za informiranošću o događajima iz svog rodnog mjesta i želja samih mještana za pokretanje lokalnog informatora, te njihovi mnogobrojni prijedlozi o pokretanju ovog portala koji su nam pristizali na facebook profil potakli su nas da krenemo u taj projekt. Njihovu, odnosno vašu ideju, smo pretvorili u djelo kojem danas proslavljamo drugi rođendan.

Napredak
Razvoj i napredak portala išao je dobro, čak i bolje nego smo se nadali. Zanimanje za Šipovača Portal brzo je raslo, vijest o njegovu pokretanju brzo se širila, ne samo među mještanima Šipovače i odseljenim Šipovčanima, nego i među cjelokupnim stanovništvom naše općine. Naše postove redovito preuzimaju različiti mediji, što je dokaz kvalitetnih vijesti i brzog napretka portala.

Resursi
Za svaki uspješan rad, potrebni su veliki resursi. Od motivacije, volje, snage, želje, strpljenja, poštovanja, pa sve do novca. Koliko čega je utrošeno u našem dosadašnjem radu, bilo bi neprimjereno ovim povodom pričati. Na trenutke bi moglo izgledati kao neka “kuknjava i samosažaljenje”, ali mi se ne žalimo, stvaramo iz onoga što imamo, koliko možemo.

Pohvale
Tijekom dosadašnjeg rada, na naš mail, te putem društvenih mreža, stizale su nam mnogobrojne pohvale i zahvalne čitatelja iz Šipovače, Hrvatske, Njemačke, SAD-a, Argentine i ostalih zemalja svijeta, a posebno od onih u dijaspori, koji su nam neizmjerno zahvaljivali na pričama i vijestima, kojima smo im, kako ističu, približili zavičaj, a time donijeli i olakšanje u duši na nekim dalekim meridijanima.
Sve ovo nam je veliki poticaj da nastavimo sa dobrim radom i da još više damo od sebe.

Posjećenost i statistika
Uspješnost nekog internet portala mjeri se prema njegovoj posjećenosti. Posjećenost našeg i vašeg portala varira ovisno o količini postova koje objavimo, te prema njihova sadržaju. Donosimo statistiku posjećenosti portala po zemljama svijeta - top 10 zemalja koje čitaju Šipovača Portal.

Čitanost portala po zemljama svijeta:
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Njemačka
SAD
Kanada
Australija
Srbija
Nizozemska
Francuska
Argentina 

Zahvala
Na kraju ovog pregleda naše prve godine, HVALA svima vama koji nas čitate, vjerujete u nas i cijenite rezultate našeg rada, Vaša podrška nam puno znači i ona je glavni podstrek za naš daljnji rad i napredak. Iako nas mnogi žele ušutkati, IDEMO DALJE!

Objavi komentar

0 Primjedbe