U Ljubuškom istraga protiv aktivista NSRzB glede novog modela kupovine glasova

NSRzB (Lijanovici), preko svojih aktivista u Ljubuškom, B.B, iz Šipovače, Z.G. sa Hardomilja, M.A. iz Ljubuškog i ostalih sljedbenika kreće u novi model kupovine glasova. Osim robovlasnickog zapošljavanja putem mjenicnih ugovora u javna poduzeca, koja je Lijanovic dobio pod nadzor kao nagradu za sudjelovanje u Platformi Lijanovic glasove kupuje kroz socijalne fondove.

Daje pomoć socijali uz uvjet da ovi potpišu kako ce glasovati za NSRZB. Time se direktno novac svih gradana FBIH prelijeva u interese jedne obiteljske kriminalne partije, drugim rjecima naš novac otima obitelj Lijanovic potom ga kanalizira u džepove gladnih kupljenih glasaca, tim novcem, našim, pokušat ce ponovno biti dio neke vlade iz koje ce izvlaciti poticaje i nastaviti se baviti kriminalom.

Nekada je radio s 10% , kako se osilio, kad je vidio da ga nitko ne dira narastao je na 50%. Gotovo svi poslovi koje odraduje izvlaceci milijune preko EPHZB njemu donose dobit od 50%.

Drugim rijecima, gradani, u ovom slucaju citaj Hrvati, uplacuju u fondove EPHZHB milijune koji potom završavaju na privatnom racunu klana Lijanovic. I to se u žargonu zove politika gradanske i demokratske Platforme.

O svemu ovom upoznat je i MUP ŽZH, te kako doznajemo od izvora bliskog MUP ŽZH, na terenu se provode opsežne istrage i vrlo brzo će jedan dio osoba, koji se sumnjiče da rade za ovu kriminalnu organizaciji biti podrgnut privođenju i detaljnom ispitivanju.Na pitanje kada će se to dogoditi, dobili smo odgovora da su imena već proslijeđena Tužiteljstvu ŽZH i da se očekuje pokretanje postupaka protiv odgovornih.

Objavi komentar

0 Primjedbe