U tijeku akcija betoniranja i sanacije seoskih putova

U Šipovači je u tijeku akcija sanacije svih poljskih putova, odnosno svih ulica koje nisu asfaltirane, te betoniranje jedne ulice u dužini od 200 metara.

Prema riječima vijećnika u Vijeću MZ Šipovača Dubravka Vukojevića Buce radi se o akciji koja se planira već duže vrijeme, a radovi su počeli danas. „U tijeku je sanacija svih ulica u Šipovači koje nisu asfaltirane, odnosno vrši se tamponiranje tih ulica. Na betoniranje dijela jedne ulice odlučili smo se zbog toga što bi samo tamponiranje te ulice predstavljalo bacanje para. Jednostavno, vode koje se slijevaju s brda u zimskim vremenima za nekoliko dana uništile bi taj tampon. Zbog toga smo se odlučili na betoniranje. Vrijednost cjelokupne investicije iznosi negdje između 10 i 15 tisuća KM. Financijska sredstva za ovu akciju osigurala je općina Ljubuški i jednim dijelom ŽZH“, rekao nam je Vukojević.


Objavi komentar

5 Primjedbe

  1. Mislite HDZ-ove ulice.....

    OdgovoriIzbriši
  2. Tribali su s nedilje bilo bi upečatljivije hahahaaha.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da izbori nisu nebi se mrdnulo guzicom za Šipovčane. Šta je trta sada kad na izborima pada nekadašnja utvrda? kad su seoski izbori da minjamo vlast?

    OdgovoriIzbriši
  4. Koje je ovo mlado momče na slici, jeli nadzornik radova? Lipo je ovo ali di ste bili sve ove godine,prid izbore se odradi nešto i gotovo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka čast za Bucu.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)