Uhićenjem Lijanovića "Boljitkovi" glasači iz Šipovače završili na transfer listi

Vijest o uhićenjima pripadnika Lijanovića klana u akcije SIPE odjeknula je diljem BiH i regije, pa tako i Ljubuškog i njegove okolice. Uhićenja vodećih osoba Narodne stranke radom za Boljitak izazvala su veliko zanimanje Ljubušaka, ali posebno emotivno vijest je primljena kod Šipovčana.

Šipovački poljodjelci koji već godinama ministra optužuju za netransparentost prilikom dodjele poljoprivrednih poticaja, te njihove neisplate, oduševljeni su uhićenjima. Veselje je toliko da su najavili uskoro "okrenuti desetak janjaca u to ime". No, ima i onih kod kojih su se oglasila zvona za uzbunu.

Uhićenjem Lijanovića težak udarac je pretrpjela njihova stranka i njezini aktivisti, a kako je Šipovača „utvrda“ ove stranke što se tiče ljubuškog kraja, dobar dio Šipovčana je još uvijek u šoku i nevjerici. Pored svojih stalnih mušterija, raznovrsnom ponudom privučen je i nemali broj pripadnika drugih stranaka – od običnih glasača do obnašatelja funkcija u lokalnoj vlasti.

Do neki dan su mogli računati na nikad bolji rezultat u Šipovači, a sada su im svi ti glasovi upitni. Doznajemo kako su u tijeku pokušaji uvjeravanja Šipovčana da „ugovori“ oko rješenja socijale, poticaja i mirovina neće propasti.

Nade mnogih Šipovčana vezane za socijalu, poticaj i mirovine su izgubljene, pa je tako velika većina njih dospjela na predizbornu transfer listu. Doduše, članovi ovog kluba nisu nikad ni bili skupi - saznajemo da im se vrijednost dosadašnjih godina kretala od STOJE do paketa suhomesnatih proizvoda, znači otprilike su dvostruko jeftiniji od janjeta ili manjeg krmčeta, a poznato je da onima čiji je klub u rasulu cijena drastično pada. 

Odlična prilika za ostale stranke da rekordno jeftino obave transfere u krcatom šipovačkom izlogu. Ponuda nikad veća, a cijena nikad povoljnija.

Objavi komentar

1 Primjedbe

  1. Paket nogu mene čeka. Po loncu se muvaju, al se slabo kuvaju, zvone, ječe, a u usta neće.
    Koža im je tvrđa od čizmina đona - nek ih jede paklena sotona.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)