Uživo: IZBORI SU SAD NA DJELU, IZBORI SU I U MOM SELU

15:00 - 175 birača (36,84%) je iskoristilo pravo glasa u Šipovači, a njih 185 (28,73%) u Vojnićima.



10:30 - U Šipovači izašlo 50 birača (10,50%), a u Vojnićima 66 (10,25%). U Veljacima veoma mala izlaznost.
07:00 - Otvorena birališta



Danas se održavaju OPĆI IZBORI u Bosni i Hercegovini. Na izborima se biraju članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, zastupnici za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Predsjednik Republike Srpske, potpredsjednici Republike Srpske, zastupnici za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i predstavnici za skupštine županija u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Na Središnjem biračkom popisu nalazi se više od 3 milijuna birača, od čega njih 21 496 na području općine Ljubuški. Na biračkom mjestu 171A016 Šipovača-Kašče nalazi se 475 registriranih birača, a njih 644 na biračkom mjestu 171A012 Vojnići-Dole-Greda.

Objavi komentar

9 Primjedbe

  1. Odgovori
    1. Ja sam cuja da je spreman da pop... svakom ,ako ce mu dat glas !

      Izbriši

  2. P.S.Molim vas, slikajte moje kaščane kada dođu glasati. Molim vas, bar njih 16 od navodnih 46!? Da ne bih ispalo da je svih 46 dalo glas jugoslavenu Čoviću, koji se potpisivao ćirilicom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj ti je pobjedio na tvoju veliku zalost i opet ce!

      Izbriši
    2. Ne žalosti mene on (ljubitelj ćirilice i prijatelja četnika Dodiga, nisam od njega ništa dobrog ni očekivao), nego žalostite me VI njegovi glasači. Pa zar mi hrvati nismo u stanju naći boljeg kandidata. Gdje su oni sinovi hrvatski što su davali život za odbranu hrvatskog čovjeka, Možete vi misliti što hoćete, ali dobru se ovako teško nadati. Daj Bože da giješim. Ma koliko bilo malo neko selo, MZ-a itd., jako je bitno da na čelu imamo ljude sa stavom, karakterom, koji znaju reći: "NE u mojoj kući". A, ne slijepo slijediti, tko zna kako i od koga izabrane vođe. Boje se posljedica!? A, kome je sada dobro dok ih slijepo slijede!? Ali, ovako pitam se upće što smo i zaslužili!?

      Izbriši
  3. Kašče je uvik bilo jugoslavenski orijentirano.

    Živilo Kašče!

    OdgovoriIzbriši
  4. zna li itko kakvi su rezultati izbora u šipovači

    OdgovoriIzbriši
  5. kakvi su rezultati izbora u selu zna li tko

    OdgovoriIzbriši
  6. Žarkić 127,HDZ 69 za županiju
    Čović 118,Raguž 99

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)