Obavijest roditeljima prvašića o početku nastave u tri ljubuške osnovne škole

Redovita nastava za učenike 1. razreda u školskoj 2014./15. godini započinje u ponedjeljak,12. siječnja 2015.godine. Našim najmlađim učenicima želimo ugodan boravak u školi i puno sreće u radu. Prvi dan prvašići u školu trebaju doći u pratnji roditelja i to:


OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Humac - Ljubuški


Matična škola na Humcu – 11:00 sati
Studenci- 8:00 sati
Vašarovići- 8:00 sati
Prolog- 8:00 sati
Crveni Grm - 13:00 sati
Ove su godine u matičnoj školi tri razredna odjela 1. razreda. Raspored prvašića matične škole po razrednim odjelima, kao i raspored učiteljica 1. razreda izvješen je na vratima glavnog ulaza u školu.
Dobrodošli, dragi prvašići!


OSNOVNA ŠKOLA MARKA MARULIĆA LJUBUŠKI


U ponedjeljak 12.1.2015. počinje nastava za učenike prvog razreda. Jutarnju smjenu pohađaju odjeli 1.a i 1.b. Nastava počinje u 7:30 sati, a učenici su dužni u učionicu doći u 7:20 sati. Poslijepodnevnu smjenu pohađaju odjeli 1.c i 1.d. Nastava počinje u 13 sati, a učenici su dužni doći u učionicu u 12:50 sati.
Prvi dan nastave, 12.1. , organiziran je na sljedeći način: učenici prvog razreda jutarnje smjene dolaze s roditeljima u učionicu u 9 sati gdje će ih dočekati učitelji i pružiti im potrebne informacije. Ovom prigodom će učenici drugog razreda izvesti priredbu za učenike prvog razreda u 10:15 sati u školskoj dvorani. Učenici prvog razreda poslijepodnevne smjene s roditeljima dolaze na priredbu u školsku dvoranu u 10 sati. Po završetku priredbe učenici jutarnje smjene odlaze s roditeljima kući, a učenici poslijepodnevne smjene idu s roditeljima u učionice gdje će ih dočekati učitelji te im pružiti potrebne informacije. Učenici poslijepodnevne smjene i njihovi roditelji će se na informacijama zadržati jedan školski sat nakon čega odlaze kući.

Učenici prvog razreda područnih škola će prvi dan nastave također provesti u središnjoj školi na prigodnoj priredbi. Taj dan za njih nastava neće biti organizirana. Nastava za učenike prvog razreda područnih škola počinje u utorak 13.1. o čem će biti postavljena obavijest na područnim školama.

Našim najmlađim učenicima želimo ugodan boravak u školi i puno sreće u radu.


OSNOVNA ŠKOLA TINA UJEVIĆA VITINA


Obaviješćujemo roditelje da nastava za učenike 1.razreda počinje u ponedjeljak 12.siječnja 2015.godine prema slijedećem rasporedu:
-Vitina-13 sati;
-Klobuk 13 i 3o sati;
-Veljaci 12 i 3o sati;
-Grab-12 i 3o sati;
-Vojnići 8 sati;
-Grljevići -8 sati;
- Dole-8 sati;

Svim prvašićima želimo sretan polazak u školu.

Objavi komentar

0 Primjedbe