Čišćenje ceste na relaciji Šipovača – Kašče

Srdačno Vas pozivamo na ugodno druženje, uz naznaku da se uz druženje pripremite i na čišćenje ceste na relaciji Šipovača – Kašče. Početak radova je u subotu, 21. veljače 2015. (u ranim jutarnjim satima).

Pokret radno spremne skupine kreće sa kraja najduže ulice u selu Šipovači, koja se zove „Pravilna raspodjela sredstava MZ-e bb“. 

Neposredno prije čišćenja organizira se obilazak sela Šipovače, gdje se može vidjeti više svježe asfaltiranih i betoniranih sporednih ulica (ali čelnicima MZ-e od presudne važnosti), igrališta, škole…

Divljenje izaziva (sa stilom odabrana) postavljena javna rasvjete koja krasi ovu ulicu „Pravilna raspodjela sredstava MZ-e bb“.

Za one koji ne znaju, Šipovača je glavno selo MZ Šipovača-Kašče, koje posjeduje sve ovo što mi u Kašču nemamo, ali…

Nadam se da će do 2085 g. „naša“ MZ-a (koja je u jednom članku čak proglašena za najbolju (valjda se misli i najpravedniju, teško mi je povjerovati da je netko dao krive podatke o poštenoj raspodjeli sredstava) u općini Ljubuški, i nama priuštiti da uživamo u ovim blagodatima.

U strpljivom čekanju poteza radišnog i pravednog vodstva MZ Šipovača-Kašče, zbog bezbrižnog dolaska do obiteljske kuće možemo jedino pješke jer više ni magarca nemaš gdje iznajmiti.

Nakon završetka radova predstavnici medija i drugi prisutni, moći će postavljati pitanja i komentirati.

Predstavnici za medije: Mate i Ranko

IP-TALIC / KAŠČE

Objavi komentar

0 Primjedbe