BAL VAMPIRA ili BALVAN REVOLUCIJA: Huliganski pohod u Šipovači, u Vojnićima stradali automobili

U noći sa subote na nedjelju u gornjem dijelu Male Šipovače dogodio se do sada neviđeni huliganski pohod na ovim područjima.

Gornja ulica za promet automobilima bila je blokirana jer su na cesti osvanule barikade u obliku suhozida. U donjoj "Bebekovoj ulici" također su bile postavljene barikade od "paučine" za krumpire prethodno pokidane sa obližnje njive koja je gotovo sva izgazana kao i još neke. U ovome rušiteljskom činu na lokaciji "Beusove njive" počinjena je velika šteta na usjevima nekoliko oranica, a plastenik koji se našao u blizini je "probušen kao švicarski sir". Također doznajemo da je u Vojnićima oštećeno nekoliko automobila parkiranih uz cestu.

Za sada nije poznato što je potaklo nepoznatog počinitelja ili više njih na ovaj huliganski pohod, a mišljenja Šipovčana su različita: jedni smatraju da se radi o međususjedskim obračunima, a drugi su mišljenja da se radi o "balu vampira" lokalnih delikvenata sklonih lakim i teškim drogama. No, ima i onih koji su uvjerenja da je u pitanju "balvan revolucija" povodom nedavnih događaja na političkoj sceni MZ Šipovača-Kašče.

Zatečeni prizorom, zabrinuti žitelji ovog dijela Šipovače pozvali su policiju koja je obavila očevid, a za počiniteljima ovih zlodjela intezivno se traga.

Objavi komentar

5 Primjedbe

  1. ljudi to je sigurno vukojarac

    OdgovoriIzbriši
  2. CIJENJENI VANDALI OPROSTITE STO SE MOJ PLASTENIK NASAO VAMA NA PUTU

    OdgovoriIzbriši
  3. Vratite paucinu ruke vam se osusile javlja u subotu hladno

    OdgovoriIzbriši
  4. Budale ko je da je ovo uradija... :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Za ovo je kriv krokodil :D

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)