Šipovčani od Vijeća MZ zahtijevaju ZBOR GRAĐANA

Povodom najnovijih zbivanja u MZ Šipovača-Kašče javnosti se obratila i udruga Bolja Šipovača tražeći od "seoskih glavara" hitno održavanja ZBORA GRAĐANA kako bi mještani bili upoznati što se to događa sa Vijećem MZ te stanjem mjesne zajednice, odnosno, da bi dobili odgovore na sve ono što ih brine u zadnje vrijeme, a tiče se zajednice u kojoj žive.

"Potaknuti nedavnim događajima u MZ Šipovača-Kašče, promjenama u Vijeću MZ i bahatim ponašanjem pojedinih vijećnika čiji (ne)rad godinama Šipovaču i Kašče zavija u crno te na inicijativu mještana koji žele i imaju pravo znati što im se događa u zajednici u kojoj žive, od Vijeća MZ Šipovača-Kašče zahtijevamo hitno održavanje ZBORA GRAĐANA.

DOSTA JE političarenja i mešetarenja radi osobnog probitka jednih te „guranja glave u pijesak“ i glume o neupućenosti drugih, a sve to na štetu žitelja Šipovače i Kašča.

DOSTA JE priče:“Ne znam ništa ni o čemu pa tako ništa nisam kriv“ i izbjegavanja suočavanja s problemima.

Vijećnici, pod vašim dugogodišnjim vodstvom Šipovača je postala SELO-SLUČAJ općine Ljubuški, a Kašče izolirano od ostatka mjesne zajednice.

TKO? ŠTO? KOLIKO? GDJE? KADA? ZAŠTO? KAKO? – objasnite mještanima na ZBORU GRAĐANA koji neka bude korak u nova i bolja vremena naše mjesne zajednice"priopćeno je iz udruge Bolja Šipovača.

Objavi komentar

1 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)