"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

subota, 9. svibnja 2015.

Izborna skupština HDZ BiH TO Šipovača-Kašče

U nedjelju 10. svibnja s početkom u 18 sati u školi održat će se IZBORNA SKUPŠTINA HDZ BiH TO Šipovača-Kašče na kojoj bi se trebalo izabrati vodstvo temeljnog ogranka u narednom periodu.

Pozive članovima na izbornu skupštinu uputio je predsjednik temeljnog ogranka Dubravko Vukojević.

Reactions

Broj komentara: 15:

 1. Podnićemo kad si ti reka!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kad me već prozivaš, da ti odgovorim:
   Autor ovih redova nije autor poruka "PODNESITE OSTAVKE", "MORALNO JE PODNITI OSTAVKE" i sl. koje su se pojavile na pozivima diljem Šipovače.
   Također, apsolutno se slažem sa sadržajem tih poruka nepoznate osobe iz sljedećih razloga:
   1. Rad vodstva temeljnog ogranka zadnjih godina je ravan NULI, a ima elemenata i protustatutarnog djelovanja (neću sad pisat gdje se sve zakazalo, jer bi otišlo na dugo i široko, ali može usmeno)
   2. Na proteklim izborima stranka je doživjela loš rezultat u Šipovači. Na listi za županiju stranka je doživjela katastrofu. Žarkić i njegova stranka su dobili gotovo dvostruko više glasova od HDZ BiH i partnera. Ne obezvrjeđujem Žarkića, ali je sramotno za stranku i članstvo da joj napravi takav dar-mar u nekadašnjoj utvrdi.
   I umjesto da ste se vodili onom „u pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi“ i čestitali čovjeku na ostvarenom rezultatu te podnijeli ostavke, nastavili ste istim putem i u svemu tome nalazili smiješne izgovore za tako loš rezultat tipa: „Nije bila borba između HDZ BiH i Žarkića, nego između Sande i Žarkića“.
   3. O radu i djelovanje Vijeća MZ Šipovača-Kašče mnogo je toga napisano i gotovo sve se zna. Poznato je kakvo je stanje u kojem se MZ nalazi, koje osobe je vode sve ove godine i na koji način te kakav je stav javnosti o vodstvu MZ.
   4. I tako dalje, raloga je malih milijun.

   Cijelo vrijeme svojim postupcima jačate druge stranke!
   Nikad niste sebe proglasili krivima za nešto, nego su vam za sve drugi krivi, kriv sam vam ja, kriva vam je ostala mladež, krivi su vam ostali stari članovi koji su uvidjevši što se događa davno digli ruke od stranke kad je u pitanju temeljni ogranak. Kriv vam je načelnik, krive su vam stranačke „struje“, kriva vam je oporba, krivo vam Sarajevo... krivo vam more .... svi su vam krivi osim vas samih.

   Ne trebate se sekirati i puštati „otrovne strelice“ prema nabrojanim stranačkim kolega jer se nitko danas neće niti kandidirati na funkciju, zbog sveg stanja koje je gore nabrojano, tako da su vam mjesta osigurana.

   Btw. da su sutra izbori za predstavnike MZ, stranka bi doživjela katastrofu, stoga, barem u narednom periodu, popravite što ste zajebali, jer u protivnom, vratili bi se tek onda kada bi neki drugi upravljali MZ gore nego vi, a upitno je MOŽE LI SE GORE od dosadašnjeg!

   Izbriši
 2. jesi ti normalan Milane u kojoj si ti stranci

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. U pravoj stranci, uclanjen prije otprilike 7 godina dok je "trojni usisivac" pustosio zupaniju. :D
   Vidis kolika je u nas demokracija - kritiziramo se po portalima, blogovima, kaficima, birtijama i ostalim mjestima javnog okupljanja. ;) ;)

   Izbriši
 3. a bogati nepismena izborna je skupština znači mandat je isteka

  OdgovoriIzbriši
 4. zbog takvi ko ti ubačeni u stranku da je razbiju rezultat je takav

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Dasta, zaboravio si napisat da me ubacio SDP, tekstove placa Boljitak, a sve kontrolira 90-ka, ahahaha.

   Izbriši
  2. P.S. Juceranja skupstina je ogledalo stanja TO. Znas koliko ima clanova, znas koliko je clanova doslo na skupstinu...

   Izbriši
 5. Meni se čini da tebe boli MZ,jer si mislio ti bit predsjednik, pa te Buco izradija

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Zanimljivo, inače, izbori za MZ su bili 2012.

   Izbriši
  2. Mislija si,proziva si komšiju,da bi ti bija umisto njega
   Sad će Banja imat presjednika 2045-e!

   Izbriši
  3. Blago tebi kad si u stanju "čitati" misli, koristiš li tu "sposobnost" maksimalno?
   Ti ili se šprdaš ili ne poznaješ zakone o MZ.
   Nisam "proziva" nego sam kompletno Vijeće MZ kritizira, a nikako samo susjeda. I nisam ih proziva glupostima kao što neki prozivaju mene, nego kritizira argumentima.
   Javnost ima pravo znati što se događa u našoj MZ, a njima/vama ako smeta kritiziranje, neka poprave stvari na bolje, pa će mi tekstovi biti pune hvale o vodstvu MZ.
   Zar nije svejedno iz kojeg sela ili zaselka predsjednik dolazi? Ako na računu nedostaje 5-10-20-30 tisuća i ako se ne radi ništa svejedno je odakle predsjednik dolazi. I ako vodstvo radi na dobrobit cijele MZ, isto je svejedno odakle dolazi predsjednik. Također, tu je predsjednik najmanje bitan, jer od kompletnog Vijeća (odnosno od većine, u našem slučaju bilo koje četvorice) ovisi u kojem će se smjeru ići MZ, a biti predsjednik tog Vijeća je samo titula koju neki očigledno pogrešno shvaćaju.
   Zbog vaših glupih podjela stanje i je takvo kakvo je, koristite svaku priliku da se dijelite po milijun i jednoj osnovi - počevši od podjela po zaselcima do onih stranačkih.

   Izbriši
 6. upravo tako što znači da ti nisi član jer da jesi iša bi na skupštinu

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Skoro pa smiješno. Znači, prema tvojoj "logici" stranka preko noći ostala bez više od 40 članova, tko zna, možda svi ti članovi nisu dobili specijalan poziv u obliku SMS-a, a sadržaj na oglasnim pločama ne čitaju. :P

   Izbriši

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.