Ljubuški domaćin završnice malonogometne Lige Hercegovine

Manje od mjesec dana ostalo je do početka Malonogometne lige MZ općine Ljubuški, a Ljubuškom je pripala čast biti domaćin završnice najgledanijeg, najzanimljivijeg i najmasovnijeg športskog natjecanja u Hercegovini - Malonogometne lige MZ Hercegovine.

"Ove godine liga će krenuti nešto ranije u odnosu na prošlu godinu. Usporedno s ligom seniora igrati će se i liga mladih do 16 godina. Početak je predviđen oko 10. srpnja kako bi na vrijeme završili s natjecanjem i spremno dočekali završnicu jer je Ljubuški domaćin ovogodišnje Lige Hercegovine" - za Šipovača Portal kazao je Ivan Bebek, v.d. ravnatelja Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški.

Podsjećamo, Ljubuški je bio domaćin prve završnice Lige Hercegovine 2005. kada je titulu najbolje momčadi u Hercegovini osvojila ekipa Broćanca iz Posušja. Aktualni hercegovački prvak je mostarski Rodoč-1 koji je u prošlogodišnjem finalu u Tomislavgradu svladao čitlučko Dobro Selo.

U prošlogodišnjem finalu Malonogometne lige MZ općine Ljubuški Lipno je bilo bolje od Graba. U utakmici za treće mjesto Prolog je svladao Klobuk, a trofej za "fair-play" momčad pripao je Šipovači.

Objavi komentar

0 Primjedbe