Matijas Bebek pobjednik ovogodišnjeg dječjeg festivala “Na jedrima glazbe”

Miljenik publike i pobjednik 21. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2015. je Matijas Bebek koji je titulu najboljeg od najboljih osvojio pjesmom "Ja sam mali Mate". Dok je stručni ocjenjivački sud ocijenio da je najbolja pjevačka izvedba pjesme "Woman in Love" Ane Buntić.

Nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojila je Lamija Gujić "ludujući" s pjesmom "Hajde da ludujemo".

Lucija Paradžik - "Wild Dances" osvojila je drugo mjesto prema glasovima publike, a drugo mjesto ocjenjivačkoga suda pripalo je Dominiku Šiljeg s pjesmom "Zabluda".

Treće mjesto publike pripalo je Miranu i Tomislavu Bulić koji su izveli pjesmu "Lagala nas mala", a Sonja Grgić s pjesmom "Ako je vrijedilo išta" osvojila je treće mjesto ocjenjivačkoga suda.


U revijalnom dijelu posjetitelje je zabavljao Mateo Resman, finalist showa „The Voice“, a svoj nastup imali su i plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory iz Ljubuškog, te grupa “Rondo” koja je i pratila izvedbe natjecatelja uz podršku trogodišnjeg Luke.

Ljubuški dječji festival se još jednom pokazao u pravom svijetlu i potvrdio svoju nesumnjivu kulturno-zabavnu vrijednost, a jedan od pokazatelja bio je ispunjen Centar malih sportova i oduševljenje posjetitelja osobito mladih.

Objavi komentar

2 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)