Krenula Malonogometna liga mladih "Šipovača" - 66 golova u četiri utakmice

Proteklog vikenda na igralištu Luke krenula je Malonogometna liga mladih "Šipovača". Punile su se mreže na sve četiri utakmice u kojima su izuzetno raspoloženi strijelci postigli čak 66 golova.

Prije samog početka lige, igralište je zasjalo u novom ruhu zahvaljujući mladeži Šipovače koja je prvo provela akciju čišćenja, a zatim i  "presvukla" igralište novim linijama.

Liga je startala u subotu utakmicom Vojnića i Velike Šipovače. Premda su Vojnići imali prednost gotovo cijelu utakmicu, Velika Šipovača na krilima Ivana Grbavca uspjela je do kraja meča poravnati rezultat (8:8).

U drugoj utakmici večeri mnogobrojni navijači gledali su sudar divova između nekadašnjeg prvaka Banje i dvostrukog branitelja naslova Male Šipovače. Oslabljeni neigranjem dvojice standardnih igrača, Banja se nije uspjela ozbiljnije suprostaviti aktualnom prvaku predvođenim braćom Bebek koji su svojoj momčadi osigurali pobjedu (9:7).

Nedjeljnim utakmicama nastavljen je sportski vikend. U prvoj utakmici večeri sastali su se Mala Šipovača i Vojnići. Prvaci nisu imali rješenja za ovaj put nezaustavljivog Marka Čuljka koji je postigao čak 8 golova u utakmici koja je završila rezultatom 14:8 u korist Vojnića.

U posljednjem meču vikenda snage su odmjerili Banja i Velika Šipovača. Iako je prvonavedeni tim glasio za favorita, Velika Šipovača je odličnom igrom pobijedila iskusne Banjare koji nakon dva kola nemaju niti boda. Već nakon nekoliko minuta igre Banjari su imali tri gola zaostatka. Konačni rezultat glasio je 7:5.

Liga se nastavlja u subotu utakmicama 3. kola.

REZULTATI: 
1. kolo
Vojnići - Velika Šipovača  8:8
Banja - Mala Šipovača  7:9


2. kolo
Mala Šipovača - Vojnići  8:14
Velika Šipovača - Banja  7:5


LJESTVICA:

1.
VOJNIĆI
1-1-0
22:16
4
2.
VELIKA ŠIPOVAČA
1-1-0
15:13
4
3.
MALA ŠIPOVAČA
1-0-1
17:21
3
4.
BANJA
0-0-2
12:16
0
RASPORED 3. KOLA:
Subota, 18. srpnja
21:00 - Mala Šipovača - Velika Šipovača
22:00 - Vojnići - Banja

Objavi komentar

1 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)