MNL MZ općine Ljubuški: Šipovčani vjeruju u prolazak skupine

Pred malonogometašima Šipovače nova je sezona MNL MZ općine Ljubuški. U svom prvom ovogodišnjem nastupu igrat će protiv izabranog sastava Vitine. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 15. srpnja s početkom u 22:30.

Ždrijeb Šipovčanima niti ove godine nije bio naklonjen pa su tako "OTPISANI" smješteni u skupinu C u kojoj su još, pored iskusne Vitine, super jaki Grab, uvijek neugodna ekipa Grljevića te povratnik u ovo natjecanje - momčad Mostarskih Vrata.

Tim je u odnosu na prošlu godinu doživio nekoliko promjena: klupu je napustio sad već bivši predstavnik Gento Herceg "Tiki-Taka", a umjesto prošlogodišnjeg izbornika Josipa Bebeka "Đokića" momčad će voditi Drago Grbavac. Što se tiče igračkog kadra, ekipa se pomladila priključenjem trojice mladih igrača koji bi trebali biti okosnica tima u narednim godinama.

Iako je prethodnih godina Šipovača imala relativno loše rezultate, ove godine, predvođeni kapetanom Željkom Bebekom, Šipovčani vjeruju u prolazak skupine. Naime, za ovu, 12. po redu MNL MZ općine Ljubuški, organizatori su promijenili sistem natjecanja. Nakon razigravanja po sustavu „svatko sa svakim“ u skupinama, u daljnje natjecanje - četvrtzavršnicu iz svake skupine izravno se plasiraju prvoplasirane momčadi, dok drugoplasirane i trećeplasirane međusobno razigravaju za preostala četiri mjesta u četvrtzavršnici.

Protiv Vitine i Graba teško da se može ostvariti pozitivan rezultat, ali Šipovčani imaju svoju računicu. Ako u prve tri utakmice momčad ostvari jednu pobjedu ili barem remizira, uz poklapanje ostalih rezultata, pobjedom u zadnjem kolu protiv Mostarskih Vrata ekipa bi osigurala prolazak dalje, odnosno utakmicu razigravanja za četvrtfinale. Uz podršku vjernih navijača i malo sportske sreće, Šipovača bi ovaj put mogla ostvariti povijesni uspjeh.

Dream Team koji će braniti boje Šipovače:
99 - Željko Bebek (G)
b.b. - David Bebek (G)
1 - Slaven Bebek (G)
2 - Marin Grbavac
3 - Vinko Bebek
4 - Antonio Bebek
5 - Velimir Živkušić
6 - Matej Živkušić
7 - Branimir Vukojević
8 - Ante Bebek
9 - Ivan Grbavac
10 - Blago Živkušić
14 - Ivan Bebek
17 - Mirko Bebek
18 - Antonio Brkić
19 - Dario Grbavac
69 - Milan Bebek

Izbornik: Drago Grbavac

Objavi komentar

2 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)