Večeras počinje Malonogometna liga mladih "Šipovača"

Večeras starta Malonogometna liga mladih "Šipovača" u organizaciji mladeži Šipovače. Kao i prethodnih godina, u natjecanju sudjeluju četiri tima.

Ovaj vikend pred nama su dva kola lige. Ovogodišnje takmičenje na igralištu Luke otvaraju ekipe Vojnića i Velike Šipovače. U drugoj utakmica večeri gledat ćemo sudar divova između nekadašnjeg prvaka Banje i dvostrukog branitelja naslova Male Šipovače. Utakmice su na rasporedu u 21:00 i 21:50 sati. U nedjelju, 12. srpnja na rasporedu su utakmice drugog kola.

NEMA FAVORITA

Vladari šipovačkog nogometa - momčad Male Šipovače u ovogodišnje natjecanje vjerojatno ulazi bez trenera Gente Hercega pod čijom je trenerskom palicom osvojana titula posljednje dvije sezone. Ako se u posljednji tren ne predomisli, njihova "tiki-taka" koju su doveli do savršenstva bez njega će otići u zaborav, a ekipa koja na utakmica ima najvatrenije navijače teško će sačuvati titulu.
Što se tiče ostalih timova, njihov najjači adut je slabljenje Male Šipovače i nadanje sportskoj sreći jer se niti jedna ekipa kvalitetom posebno ne ističe pa će biti potrebna i podrška vatrenih navijača.  Navijači Velike Šipovače najavili su spektakularno bodrenje svog tima na putu do titule.

SUSTAV NATJECANJA

U prvom dijelu natjecanja igra se dvokružno šest kola. Nakon tih utakmica formira se konačna ljestvica i igra se završnica turnira - prvi na ljestvici ide direktno u finale, dok će preostale tri ekipe u međusobnim susretima doigravanja odlučiti tko će biti drugi finalist i to sljedećim rasporedom: trećeplasirani i posljednjeplasirani timovi igraju međusobnu utakmicu u kojoj pobjednik igra sa drugoplasiranom ekipom. Pobjednik iz te utakmice ide u finale gdje ga čeka ekipa koja je nakon šest kola završila prva na ljestvici, a u utakmicama doigravanja poraženi timovi igraju za treće mjesto.

Raspored utakmica za subotu i nedjelju:

subota, 11. srpnja
21:00 - Vojnići - Velika Šipovača
21:50 - Banja - Mala Šipovača

nedjelja, 12. srpnja
21:00 - Mala Šipovača - Vojnići
21:50 - Velika Šipovača - Banja

Objavi komentar

1 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)