Automobil otuđen u Banja Luci pronađen u Šipovači

U okviru akcije kodnog imena “Zeleni karton” policijski službenici više ustrojbenih jedinica MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, u suradnji s policijskim službenicima drugih policijskih agencija, jučer su na širem području Županije Zapadnohercegovačke pronašli tri motorna vozila koja potječu iz kaznenih djela, izvršenih u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici više ustrojbenih jedinica MUP-a ŽZH, u suradnji s policijskim službenicima CJB Banja Luka, jučer su na širem području općine Ljubuški pronašli motorno vozilo marke Fiat Punto, BH registarskih oznaka, vlasništvo Auto servisa “Milunović” iz Banja Luke, koje potječe iz kaznenog djela Utaja iz čl. 235. st. 1. KZ-a RS.
U skladu s odredbama ZKP-a FBiH navedeno vozilo je izuzeto, i kada se za to steknu uvjeti bit će vraćeno vlasniku.

Policijski službenici više ustrojbenih jedinica MUP-a ŽZH, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a HNŽ-a, jučer su u Grudama pronašli motorno vozilo marke Mercedes, tip E270, koje potječe iz teške krađe izvršene noću s 20./21. kolovoza u Čapljini.
Nakon izvršenog očevida navedeno vozilo je izuzeto i predano policijskim službenicima PU Čapljina.

Policijski službenici više ustrojbenih jedinica MUP-a ŽZH, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a HNŽ-a, jučer su na području Širokog Brijega pronašli motorno vozilo marke BMW, koje potječe iz teške krađe izvršene noću sa 16./17. kolovoza u Međugorju.
Nakon izvršenog očevida navedeno vozilo je izuzeto i predano policijskim službenicima PU Mostar.
Policijski službenici MUP-a Županije Zapadnohercegovačke pružit će policijskim službenicima navedenih policijskih agencija svu potrebnu pomoć u rasvjetljavanju kaznenih djela, koja su izvršena na području njihove nadležnosti.
MUP ŽZH

Objavi komentar

1 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)