Predsjednik Udruženja poljoprivrednika FBiH: Hrvati, pi... vam materina

Nakon što se medijima proširila vijest o diskriminaciji navijača Hajduka, odnosno diskriminaciji konstitutivnog naroda u BiH koja se dogodila usred Hercegovine u TC Bingo na Tromeđi o čemu smo pisali (LINK), u "obranu" tog trgovačkog lanca stao je Nedžad Bićo, predsjednik Udruženja poljoprivrednika FBiH.

Na facebook stranici Nedžad Bićo o događaju u Bingu piše sljedeće: "I ne trebate ulaziti pi... vam materina. Ima dosta i Konzuma po dijelovima kako vi kazete gdje 100% Bosnjacko stanovnistvo pa se moze desiti da se i on bojkotuje"

I pored njegove nepismenosti, da se iščitati vrijađajuća i huškačka poruka autora posta.

Inače, ovaj predsjednik Udruženja poljoprivrednika FBiH već godinama svojim istupima privlači pozornost i zabavlja javnost u Federaciji BiH. Mnogima je poznat i kao "Lijanovićev poljoprivrednik" kojeg često poljoprivredne udruge širom većeg entiteta, od Ljubuškog i Mostara do Orašja i Bihaća, optužuju da zastupa interese vodstva Narodne stranke Radom za boljitak.

S obzirom na njegov "životopis", ova izjava ne treba čuditi, a s obzirom na sve nakaradnosti ove države, ne treba čuditi da svakodnevno javne osobe nekažnjeno šalju huškačke poruke mržnje vrijeđajući druge po nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Ali, do kada?

Objavi komentar

11 Primjedbe

  1. Bićo je bio Jerkin plaćenik a sad je prišalta u SDA u biti radi za onoga ko ga plati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sramotno je to da kad urednik objavi
      Neku temu on sam komentariše i time raspravu i ne samo to nego i većinu komentara on napiše pod raznim imenima i jos se neko "upeca" u raspravu postavi pitanje i sam odgovara to govori o posjeti i gledanosti ovog bloga ništa je bija i na ništa je spao...
      S poštovanjem Zdravko Mamić. :)

      Izbriši
  2. Kako si ti glasova za Ćamila Maksumića lažnog pukovnika?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glasačka kutijo pokloni se pa tek onda izusti ime gospodina Maksumića. Glasačka kutija zna ko je pravi a ko lažni pukovnik,heheheee digli se Lijani u selu na sve četri noge.
      Rukovodi li strina Danijela obranom stranke u selu??? odkad je uzela bivšeg presjednika El Platanija podase selo nam je krenulo nizbrdo...

      Izbriši
    2. El platanij, je za tebe institucija i najprvi član HDZ-a i HVO -a!anonimni mravojedu.

      Izbriši
  3. ODJEKUJE ŽUPA POPOVA
    DRŽI JERKO LOPOVA
    UHVATI TI MAČJI BRČE
    I NEDAJ MU 30 ILJADA DA SRČE

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poslodavac-Dnevni List ti je Lijanovićev Čovik!

      Izbriši
  4. Pa vi prodajite glas Lijanu koji surađuje s Bingom a "poloprivrednik" Bićo im potrčko.

    Bog i Hrvati

    OdgovoriIzbriši
  5. Iako nije izborna godina, izgleda da Šipovčani ali i ostali, najviše volje za komentiranje i "raspravu" imaju kad su političke stranke i lokalni političari u pitanju... Što li nas tek očekuje iduće godine?!
    Idemo, samo živo, živo, živo... :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Biće suvi nogica ojhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)