Nastavak priče o ljubuškom Romeu i Juliji

Istinitost izreke kako je ljubav jača od svega potvrdila je i priča o mladom paru koji se u srijedu poslijepodne na vrhu jedne zgrade u Ljubuškom prepustio strastvenim ljubavnim aktivnostima.

Naime, središnja tema gotovo svih razgovora u ljubuškim brijačnicama, frizerskim salonima, kafićima, trgovinama, pa i javnim ustanovama je upravo taj mladi par.

Njihova ljubav potisnula je u drugi plan sve političke razgovore i pregovore, razgovore o vremenu, gospodarstvu, svjetske i lokalne teme.

Priča se proširila na cijelu regiju tako da smo mi na Radiju Ljubuški tijekom dana primili više poziva od raznih medijskih kuća, a zvali su nas čak iz Sarajeva i Beograda.

Ipak, na jedno pitanje nismo mogli dati odgovor i ono je ostalo visjeti u zraku. Tko je taj mladi zaljubljeni par, odakle su, i jesu li uopće Ljubušaci?

Odgovora još nema!

Raspitujući se o tome neslužbeno smo doznali da su se neki znatiželjnici penjali na vrh zgrade da vide o kome se radi, ali na kraju su ipak odustali jer nisu htjeli prekidati strastvenu ljubavnu priču.

Ljubušaci koji bolje poznaju krov zgrade kazali su nam da na zgradi nema nikakve ograde i da su zadivljeni hrabrošću i „ludošću“ dvoje zaljubljenih.

Neki Ljubušaci su nam potvrdili kako su pojedinci satima čekali da mladi par siđe sa zgrade, ali da su tako čekajući dočekali noć.

Jedna stara narodna izreka kaže kako prave ljubavne priče nikad ne završavaju, a ova sigurno još nije završila.

Radio Ljubuški

Objavi komentar

0 Primjedbe