Torcida bojkotira HMNK Vrgorac

Torcida Vrgorac se odlučila na bojkotiranje utakmica HMNK Vrgorac, a kao razlog bojkota Torcida navodi neučlanjivanje igrača Vrgorca u udrugu Naš Hajduk.

Priopćenje Torcide Vrgorac prenosimo u cijelosti:

Poštovane Vrgorčanke i Vrgorčani, te svi ljubitelji "bile boje" u ovom trenutku udruga Naš Hajduk broji preko 16.000 članova, dok 201 član dolazi iz našega grada na što smo posebno ponosni i ovim putem još jednom od srca Vam zahvaljujemo. Ljubav Vrgorčana prema Hajduku je neosporna, no nažalost postoji jedan detalj kojeg sa vama želimo ovako javno podijeliti.

Naime, uvidom u popis ljudi koji su se učlanili u udrugu "Naš Hajduk" primjetili smo da na tom popisu osim Vlade Bebeka nema niti jednog igrača i člana stručnog stožera Hmnk Vrgorca, ovo saznanje nam je još teže palo znajući koliko puta smo kao "Kamenjari" trošili naša grla, davali im poticaj, zajedno smo se i veselili i plakali, te bili taj šesti igrač na terenu našim "nebeskoplavim" kada god im je to trebalo. Također, ako se dotični nisu htjeli učlaniti iz poštovanja i zahvalnosti prema nama, mogli su to bar učiniti iz poštovanja i zahvalnosti prema Predsjedniku Hmnk Vrgorca ( ujedno i članu Nadzornog odbora Hajduka ) Anti Šalinoviću - Šalinu i Anti Mihaljeviću - Pilaču dvojcu koji iz ljubavi prema klubu i ovom gradu mnogo slobodnog vremena i osobnih resursa troše da bi Hmnk Vrgorac mogao egzistirati na vrhu futsala u Hrvatskoj.

Uzevši u obzir sve činjenice, želimo Vas obavijestit da je uže vodstvo Torcide Vrgorac odlučilo iz dišpeta BOJKOTIRATI utakmice Hmnk Vrgorca, jer dragi naši "nebeskoplavi" poštovanje se ne traži, ono se zaslužuje, a vi ste na tom testu ljudskosti u ovom trenutku pali.

Ovaj bojkot, neće bit pravilo, nego izuzetak i upozorenje da se i nogomet i futsal kao i svi sportovi igraju zbog navijača, a ne zbog igrača, naša su vrata za suradnju uvijek otvorena svima, tako i Hmnk Vrgorcu, ali samo pod uvjetom da "nebeskoplavi" shvate da je Vrgorac bez Kamenjara, kao Hajduk bez Torcide.

Torca Vrgorac

Objavi komentar

3 Primjedbe

  1. jakog bojkota.
    znači svi moramo učlanit se u hajduk ili ćemo na goli otok lipo vas je partija odgojila

    OdgovoriIzbriši
  2. bolesnici bolje radite nešto

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa tako je ako bi vi da vam oni budu navijači i pomažu vam i bodre vas kad je teško a kad treba dat 100 kn i bit podrška za hajdukovih 20 000, oni neće podržavam bojkot !

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)