Džajić: U Orašje idemo po tri boda

Popularni Labudovi sa Save u Orašju dočekuju Slogu iz Ljubuškog, a obje momčadi su u prvom proljetnom kolu odigrale susrete bez golova protiv Podgrmeča iz Sanskog Mosta, odnosno mostarskog Branitelja.
Trećeplasirano Orašje mora do pobjede protiv posljednjeplasirane Sloge kako bi zadržalo priključak za vodećim Metallegheom, dok Ljubušaci, ohrabreni vrlo dobrom igrom protiv Branitelja, u Posavinu idu po bod(ove) kako bi smanjili zaostatak za rivalima za ostanak.

- U Orašje idemo po bodove, ali i bod bi nas zadovoljio. Trebamo dobro odigrati, odnosno ponoviti igru iz prve utakmice protiv Branitelja jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata. Nećemo se predati nego ćemo se boriti i dat sve od sebe jer uz dobru igru i malo sportske sreće možemo do željenog rezultata, optimistično je poručio veznjak Sloge Mijo Džajić (26), povratnik u momčad iz čitlučkog Brotnja.

U prvom susretu igranom u Ljubuškom, Orašje je trkački nadigralo žuto – crne i preokretom slavilo s 2:1. U odnosu na taj susret, Ljubušaci će na teren izaći u potpuno drugom sastavu jer je sadašnja momčad sastavljena od uglavnom domaćih igrača koje krasi lavovska borbenost na terenu i koji su se u kratko vrijeme pod trenerskom palicom Borisa Gavrana uspjeli posložiti kao momčad.

- Atmosfera u momčadi je predobra. Funkcioniramo na način ‘svi za jednog, jedan za sve’. Mi smo složna, mlada i borbena momčad te nam samo nedostaje skok na ljestvici da bi ozračje u timu bilo vrhunsko, smatra iskusni Džajić koji je prve nogometne korake napravio u Ljubuškom, a pored Brotnja i Sloge, u karijeri je igrao i za nekoliko klubova iz Hrvatske – Kamen Ingrad, Zagreb, Hrvatski Dragovoljac…

Ljubušaci se bodovno nalaze u najtežoj situaciji od svih klubova, no s nekoliko pozitivnih rezultata mogu uvećati šanse za ostanak.

- Ako nastavimo igrati kao što smo igrali u zadnjoj utakmici onda možemo do ostanka u ligi. Kući moramo sve pobijediti te i s gostovanja donijeti nekoliko bodova. U obrani smo maksimalno posloženi, ali imamo problem s postizanjem golova, no nadam se da će i to uskoro biti bolje, mišljenja je Mijo Džajić.

Milan Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe