Gavran: Mnogima ćemo pomrsiti račune

Dvije pobjede i četiri poraza ostvarila je ljubuška Sloga u pripremnom dijelu natjecanja pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBiH.

Momčad s Babovca upisala je pobjede protiv drugoligaša Stoca (2:0) i ligaškog konkurenta Novog Travnika (1:0), dok su porazi pretrpljeni od juniora Širokog Brijega (4:1), zatim premijerligaša Travnika (4:1), potom je uslijedio poraz od GOŠK-a iz Dubrovnika (1:0) premda je Sloga bila puno bolja od popularnih Gospara, a identičnim rezultatom Ljubušaci su poraženi u generalki igranoj u nedjelju s prvoligašem Rudarem iz Kaknja.

Dakle, Sloga i nije bila baš uspješna u pripremnim susretima, no zbog svih otežanih okolnosti koje prate ovu momčad u pripremnom razdoblju, trener Boris Gavran je zadovoljan odrađenim u pripremnom razdoblju.

- U obje posljednje utakmice, u kojima nam je nedostajalo par igrača, zaslužili smo puno više od poraza. Da smo bili kompletni vjerojatno bi ostvarili bolje rezultate. Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan s onim što su momci prikazali, a to je želja, htijenje i borba, kazao je Boris Gavran.

Samo 5 postignutih golova pokazatelj je vrlo loše učinkovitosti koja je i u jesenskom dijelu natjecanja bila veliki problem za žuto-crne.

- Nećemo moći da igramo previše napadački jer nemamo dovoljan fond ofenzivnih igrača pa ćemo iz ovog postojećeg kadra pokušati izvući maksimum, otkrio je strateg Sloge.

Ljubušaci se nalaze na posljednjem mjestu lige s učinkom od dvije pobjede, šest remija i sedam poraza te osvojenih 12 bodova, pet bodova manje od 12. Jedinstva i sedam bodova manje od 11. Radničkog čije pozicije vjerojatno donose ostanak. Ostanak u ligi je upitan, ali ne i neostvariv.

- Mnogi su nas bili unaprijed otpisali misleći da ćemo biti kanta za napucavanje, a mi ćemo mnogima pomrsiti račune u proljetnom dijelu prvenstva jer imamo što pokazati u narednim utakmicama, zaključio je Boris Gavran.
Milan Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe