MZ Šipovača-Kašče - godinu dana poslije

Prije točno godinu dana nastupile su promjene na čelnoj poziciji Vijeća MZ Šipovača-Kašče. Tog 30. ožujka održala se burna sjednica Vijeća MZ Šipovača-Kašče na kojoj je smijenjen dotadašnji višegodišnji predsjednik Vijeća Zlatan Bebek, dok je za novog predsjednika izglasan Dubravko Vukojević.

Podsjećamo, smjeni je prethodilo višegodišnje loše stanje mjesne zajednice, katastrofalni način vođenja, bahaćenje pojedinaca, provođenje samovolje..., a kap koja je prelila čaša bila je propali sastanak vodstva mjesne zajednice na temu financijskog izvješća. Sastanak je propao, a financijsko izvješće nije podnijeto zbog, ispostavilo se, nestanka više od 30.000 maraka.
Uvid u financijske transakcije u posljednjih nekoliko godina pokazuje brutalno pustošenje Šipovače i Kašča.

Ovaj top događaj desetljeća iz rubrike "SEOSKO POLITIČKO KOKOŠARENJE" i nakon godinu dana česta je tema žitelja općine Ljubuški čiji se puk godinama zgraža nad događajima u ovoj mjesnoj zajednici.

Prema riječima vijećnika, tužba je pokrenuta, no do danas nitko od njih nije odgovarao za tešku otimačinu seoskih para, a odgovor na pitanje 'kad će i hoće li uopće itko odgovarati?' još se ne nazire.

Vezano: DI SU PARE: Tko će odgovarati za pljačku MZ Šipovača-Kašče

Objavi komentar

0 Primjedbe