Danas na Babovcu hercegovački derbi

Hercegovački derbi, u okviru 20. kola Prve lige FBiH, igra se u Ljubuškom gdje će Sloga ugostiti GOŠK iz Gabele.
Pod vodstvom novog-starog trenera Ive Ištuka momčad s Babovca pokušat će ostvariti prvu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva kojom bi se bodovno primakli rivalima za ostanak.
 
S obzirom na igre u posljednje vrijeme, to će biti teško ostvariti jer Ljubušaci bilježe loše rezultate, dok šestoplasirani GOŠK ne zna za poraz još od 13. kola i susreta s liderom Metallegheom. Pored toga, žuto-crni pružaju puno bolje igre u gostima negoli pred svojom publikom.
– U ovoj ekipi ima dosta mladih igrača i vidi se kako na treninzima daju sve od sebe. Mogli bi puno bolje, ali dogodi nam se da primimo koji gol zbog pada koncentracije. U Banovićima smo odigrali jako dobru utakmicu i nadam se da ćemo s takvim igrama nastaviti i u idućim susretima. Ne smijemo se nikoga bojati pa tako ni GOŠK-a, smatra Matej Senić iz redova Sloge.
 
Senić, iako GOŠK na ljestvici puno bolje stoji, u ulogu favorita stavlja svoju momčad uvjeren da će Sloga u hercegovačkom ogledu, uz podršku publike, do prve pobjede u proljetnom dijelu natjecanja.
– S obzirom na to da nekoliko bivših igrača Sloge igra za GOŠK, tu momčad i njihovu igru dobro poznajemo. Trebamo samo pristupiti jako, čvrsto i napadački. Favoriti smo, ne sumnjam u svoju ekipu i siguran sam da ih možemo pobijediti, optimističan je standardni igrač Sloge.

Posljednje mjesto na ljestvici donekle slabi samopouzdanje igrača, ali ne utječe negativno na atmosferu u svlačionici najmlađe momčadi lige pred kojom su u idućim kolima nešto lakši protivnici protiv kojih bi Sloga mogla do značajnog broja bodova.
– Stanje je odlično i zaista smo složna ekipa i vjerujemo jedni u druge. Nadam se podršci ljubuške publike u ostvarenju našeg cilja, a to je ostanak u kojeg ne sumnjamo, poručio je Matej Senić.
 
Milan Bebek / Dnevni list 

Objavi komentar

0 Primjedbe