Djevojke s Babovca upisale prve bodove

Nogometašice Sloge još su jednom ispisale povijest ljubuškog ženskog nogometa.
Naime, djevojke s Babovca došle su do prvih bodova u Prvoj ženskoj ligi FBiH – Jug i to velikom pobjedom u gostima kod ŽNK Rosa Brandis rezultatom 3:0.
Golove za Slogu postigle su Lea Čepo (2) i Ines Korać, a asistentica kod sva tri gola bila je Manuela Dedaj.

- Odigrali smo upravo onako kako smo i zamislili. Tijekom cijelog susreta imali smo inicijativu na terenu i nismo dopustili domaćoj ekipi da se razmaše. Postigli smo tri gola i rutinski utakmicu priveli kraju, a naša pobjeda mogla je biti i veća da su napadačice bile malo prisebnije u realizaciji. Čestitam svojim igračicama na velikoj pobjedi, a domaćoj ekipi zahvaljujem na odličnom prijemu, kazao je pomoćni trener Ljubušanki Milenko Dropuljić.
Za Slogu su nastupile: Lučia Babić 7, Viktorija Medić 7 (od 70. min. Božana Milićević -), Pamela Skoko 7, Anica Matić 7, Huma 8, Lea Čepo © 8,5 (od 85. min. Maja Škrobo -), Gabrijela Krasić 7, Manuela Dedaj 8, Nikolina Barbarić 7, Jelena Ereš 7, Ines Korać 7,5 (od 77. min. Matea Šarac -).
Mladi sastav Sloge u prvom dijelu sezone nije uspio doći do pobjede, ali se upornost i strpljivost djevojaka s Babovca isplatila već u prvoj utakmici proljeća.

- Naša igra sad ima glavu i rep. Vrijednim radom zadnjih mjeseci i pristiglim pojačanjima iz Čitluka i Metkovića složili smo perspektivnu ekipu koju je trener Josip Brajković vrlo dobro posložio i čiji se rad već sad vidi tako da nove pobjede očekujemo u i narednim susretima, istaknuo je Dropuljić pozvaši Ljubušake da podrže djevojke s Babovca u narednom meču kojeg igraju u nedjelju sa Slogom iz Bosanske Otoke.

Milan Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe