Ljubušaci za Maglaj posebno motivirani

Izviđač je u četvrtfinalu Kupa BiH nakon pobjede nad Goraždom u gradu na Drini od 31:27 i u uzvratnom susretu došao do pobjede 42:30.
U susretu s velikim brojem pogodaka trojica Skauta postigli su po 6 golova – Kristijan Jarak, Mateo Rodin i Josip Ereš, a vratar Ante Grbavac skupio je 15 obrana, dok se kod gostiju istakao Nedim Merkez s 12 pogodaka.
– Utakmicu smo odradili rutinski i bez većih problema došli do pobjede. Kako smo već u prvom susretu stekli prednost, igrali smo nešto opuštenije pa smo primili veći broj pogodaka. Zadovoljan sam, ostvarili smo plasman na Final Four, a to je najbitnije, komentar je trenera Izviđača Zdenka Grbavca.

Kako su bili domaćini završnice Kupa 2014. godine, Ljubušaci se neće kandidirati za ovogodišnje domaćinstvo. Branitelj titule Borac bio je domaćin 2015. pa će ove godine čast organiziranja završnice gotovo sigurno pripasti Bosni ili Vogošći.

Nakon obveza u Kupu, Skaute u subotu čeka ligaški ogled u kojem će ugostiti Maglaj. Njihov prvi meč, koji je izazvao dosta bure u bh. rukometu, pripao je Maglajlijama s 27:26 i to je bio jedini poraz vodeće momčadi lige u jesenskom dijelu natjecanja. Za taj susret u trajanju od gotovo dva sata strateg Izviđača je kazao da je bio ‘potpuni rukometni demode’, dok je suđenje ocijenjeno vrlo lošim pa su Ljubušaci posebno motivirani za subotnju utakmicu. Zbog događaja u tom susretu i gostovanja jedne od jačih bh. ekipa, za očekivati je publikom dobru ispunjenu ljubušku dvoranu.
– Maglaj će za nas biti prva teža utakmica na domaćem terenu. Atmosfera u momčadi je odlična i svi igrači bi trebali biti spremni. Kvalitetniji smo od njih, a igrači će dati sve od sebe u tom susretu tako da vjerujem u našu pobjedu, izrazio je očekivanja Zdenko Grbavac.
M.Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe