Poljoprivrednici iz ŽZH zbog neisplate federalnih poticaja prijete blokadom granice

Zbog očitog ignoriranja Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH na čelu sa ministrom Šemsudinom Dedićem i neisplate, neobrade poticaja za povrće u Županiji Zapadno-hercegovačkoj (jedina županija koja nije obrađena u Federaciji BiH) bez službenog obrazloženja nama poljoprivrednim proizvođačima ne ostaje ništa drugo nego da svoja prava tražimo izlaskom na ulice i blokadama.

U više navrata smo kontaktirali ministarstvo i dotičnog ministra tražeći bar očitovanje zbog čega nijedan predmet što se tiče povrća nije obrađen a ni isplaćen, ministar se nije udostojio ni da odgovori.

Ukoliko u što skorijem vremenu do 12.04.2016. godine poljoprivredni proizvođači u ŽZH ne budu isplaćeni, kreću U BLOKADU GRANIČNIH PRIJELAZA I PUTEVA U FEDERACIJI BIH.

Autor: UDRUGA POLJODJELACA U ŽZH
Radio Ljubuški

Objavi komentar

1 Primjedbe

  1. Jutros je u ministarstvo stigla ko zna po redu anonimna prijava u kojoj se blate zupljani župe Šipovača-Vojnići da su kriminalci a posebno predsjednik udruge. Ta anonimna prijava dolazi iz sela šipovače pa bi i ovim putem zamolio apelirao na tog posiljaoca da se okane klevetanja svojih župljana i zamoli BOGA da mu pamet prosvijetli.P.S molim vas da ovo objavite

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)