Djevojke s Babovca okončale sezonu

Ljubuške nogometašice su okončale su natjecateljsku sezonu u Prvoj ženskoj ligi FBiH porazom od Tomislava (3:1).

Povele su golom Lee Čepo u 30. minuti, ali gošće golovima Glorije Kovač i Kasime Velagić preokreću rezultat, da bi do kraja Ljubušanke nespretnom reakcijom poslale loptu u vlastitu mrežu za konačnih 1:3.

- Zasluženo je pobijedila bolja ekipa jer smo fizički pali u drugom poluvremenu. Nedostajale su nam tri standardne nogometašice tako da na kraju možemo biti zadovoljni borbom i zalaganjem, ali ne i rezultatom, kazao je trener Sloge Josip Brajković.

Ljubušanke na kraju mogu biti zadovoljne učinkom u svojoj premijernoj sezoni. U 14 odigranih susreta upisane su tri pobjede i 11 poraza uz gol razliku 13:55 što je za sastav s Babovca bilo dovoljno za 7. poziciju.

Što zbog neuigranosti, što zbog neiskustva, u prvom dijelu sezone ubilježeno je sedam izgubljenih mečeva u isto toliko susreta, no to nije obeshrabrilo mlade ljubuške nogometašice čiji je najbolji strijelac bila Lea Čepo sa 8 golova.

Pod geslom: ”Nikad poraz, samo lekcija” uz vodstvo trenera Milenka Dropuljića i potporu uprave, na prvenstvenoj pauzi je u sastav pristiglo nekoliko vrlo dobrih nogometašica, a stručni stožer pojačan mladim trenerom Josipom Brajkovićem pa su u drugom dijelu ostvarene tri pobjede.

Ljubuške nogometašice nastavljaju s treninzima prije ljetne stanku, a odigrat će i nekoliko prijateljskih susreta kroz idućih mjesec dana. Za narednu sezonu u klubu će početi rano s pripremama za što uspješnije rezultate i promociju ženskog nogometa.

- Vidi se napredak ekipe. Trebamo samo ovako nastaviti i rezultati će biti sve bolji. S pripremama za narednu sezonu krenut ćemo rano kako bi je što spremnije dočekali, zaključio je strateg Sloge Josip Brajković.
Milan Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe