Prof. Željko Primorac novi predsjednik vrgoračkog HDZ-a

Novi predsjednik vrgoračkog HDZ-a je prof. Željko Primorac, odlučeno je tako na izbornoj skupštini ove stranke. Primorac nije imao protukandidata, već godinama ovaj 31-godišnjak je na neki način "motor" te političke opcije, i sad je odlučio u jednom od najtežih trenutaka preuzeti vodstvo stranke. Lokalni HDZ, naime, za mjesec i pol dana očekuju treći po redu prijevremeni izbori.

Primorac naglašava kako će se HDZ i dalje fokusirati na projekte koji bi stanovnicima Vrgoračke krajine omogućili bolji i kvalitetniji život.

- HDZ je najveća stranka u Vrgorcu, imamo odličnu Mladež. Sad svi zajedno radimo na općoj mobilizacija za treće po redu izbore. Pokrenuli smo projekte, spremali investicije kako bi stanovnicima Vrgoračke krajine omogućili bolji i kvalitetniji život na kućnom pragu. No, pojedinci su zbog gladi za foteljama srušili sve to. Naš izborni program su projekti koje su naši politički protivnici zaustavili rušenjem proračuna, a oni neka objasne narodu zašto ih u tri godine po treći put šalju na birališta. Velika je razlika između onih koji grade i onih koji ruše - naglasio je novi predsjednik vrgoračkog HDZ-a.

Delegati su izbrali i Gradski odbor kojeg čine: Nada Primorac Jelavić, Nada Pavlinović, Leona Granić, Nikša Roso, Petar Vuksanović, Milan Radomiljac, Matko Vuković, Željko Borovac, Sveto Vranješ, Alen Roso, Vice Franić, Jurica Barać i Ivan Tolj.
Mate Primorac / Slobodna Dalmacija

Objavi komentar

0 Primjedbe