Džajić: Želimo se pobjedom oprostiti od navijača

Ljubuška Sloga u posljednjem kolu Prve lige FBiH dočekuje Podgrmeč iz Sanskog Mosta (subota, 17.30). Duel je to dva sastava s dna ljestvice u kojem će momčad s Babovca pred svojim navijačima pokušati ostvariti pobjedu za kraj sezone.

- Želimo se pobjedom protiv Podgrmeča oprostiti od navijača za ovu sezonu. Kvalitetniji smo od protivnika i možemo do sva tri boda, poručio je Mijo Džajić.

Pored publike, podršku ljubuškom klubu će, svojim nastupom, pružiti i ljubuške mažoretkinje, članice plesnog kluba Paganini.

Najmlađi sastav lige, nakon dominacije na drugoligaškom Jugu, s velikim ambicijama je ušao u Prvu ligu, no pozitivni rezultati su uvelike izostali. Ponajviše zbog neiskustva te lošeg i neučinkovitog napada. Ostvarene su tek tri pobjede, devet remija i čak 17 poraza što je dovoljno tek za borbu s Podgrmečom i Braniteljom za 14. poziciju.

- Zadnje mjesto na ljestvici nije realnost ove ekipe. Da smo imali malo sportske sreće mogli smo imati koji bod više. Najveći problem kroz sezonu nam je bio nedostatak klasičnog napadača, jer bez takvog igrača teško je pobjeđivati. Nitko nas nije nadigrao te smatram da smo protiv velikih ekipa pokazali da vrijedimo, mišljenja je iskusni veznjak momčadi s Babovca.

Sloga je nakon cijelog desetljeća u Ljubuški vratila prvoligaški nogomet, no, kako stvari stoje, iduće sezone žuto-crnima slijedi povratak u niži rang i igranje hercegovačkih i susjedskih derbija.


- U slučaja ispadanja borit ćemo se za ponovni ulazak u viši rang, a ako ovaj sastav ostane na okupu to možemo i ostvariti, zaključio je Mijo Džajić.

Milan Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe