FOTO: Marko Međugorac i Neno Barbarić pobjednici dječjeg festivala

Marko Međugorac i Neno Barbarić pobjednici su dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški. Oni su publiku osvojili pjesmom "Ne spavaj mala moja".

Po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda, kojeg su činili Alen Đuras, Monija Jarak i Marijana Bubalo, najbolju izvedbu imao je Ante Miličević s pjesmom “U prolazu”, dok je nagrada za najsimpatičniju izvedbu pripala Lamiji Gujić s pjesmom "Waka Waka".

Drugo mjesto publike pripalo je Mariji Ilić koja je otpjevala pjesmu "Molitva", dok je drugo mjesto ocjenjivačkog suda osvojio Ivan Zadro i pjesma "Pretjerujem".

Publika je trećim mjestom nagradila sestre Miu Mariju i Manuelu Ševo s pjesmom "Ima jedan svijet", a treće mjesto ocjenjivačkog suda pripalo je Katarini Zadro i Matiji Vukšić sa skladbom "Dat će nam Bog".

Još su nastupili: Julija Vukšić, Petra Rupčić, Janja Burić i Gabriela Grbavac, Katarina Grgić, Lucija Bukmir i Lucija Paradžik.

Nagrade izvođačima su uručili ministar financija Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljević, predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić i kapetan Izviđača Ivan Miličević. 

Na 22. dječjem festivalu "Na jedrima glazbe", kojeg su organizirali JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški i Osnovna glazbena škola Ljubuški pod pokroviteljstvom Općine Ljubuški, nastupilo je 13 izvođača pred brojnom ljubuškom publikom koju su u revijalnom dijelu zabavljali Alen Đuras, plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory, a festival je otvorio prošlogodišnji pobjednik Matijas Bebek.










Objavi komentar

0 Primjedbe