Bukmir 'raspalio' po Šipovčanima: Čitavo selo kralo struju

Dobroslav Bukmir, vijećnik HDZ-a 1990 u Općinskom vijeću Ljubuški, na 9. sjednici OV-a održanoj u petak iznio je teške riječi i optužbe na račun svojih sumještana.

On je za vrijeme rasprave o Izvješću o radu i Programu rada i financijskog plana JP "Parkovi“ d.o.o. Ljubuški pitao o gubicima vode zaključivši da se događa krađa vode i da to nije pravedno prema onima koji plaćaju nakon čega je na upit zašto to ne prijavi nazočne podsjetio da je na zadnjoj sjednici rekao da je on nesavjesni građanin i to slikovito pojasnio:

- Gore ima jedan divlji prijelaz. Koliko sam ja vidio od '91 što je sve prošvercano. Nisam cinkator, ima država tu da radi posao - kazao je i pozvao na provjeru potrošnje vode.

- Jednom je Električno dolazilo, čitavu kuću pritresli. Ovdje ću se na križ zakleti, nikad struju nisam.. Čitavo selo, ja saznam poslije, kralo struju u ratu samo ja nisam. Ja bio budala, tako ispada - ispalio je Bukmir iznijevši tako teške riječi i optužbe na račun svojih sumještana, susjeda i prijatelja pred nazočnim vijećnicima, predstavnicima medija i ostalima.

- Budući da niste htjeli prozivati otvoreno, mi ćemo od ponedjeljka poslati u Šipovaču po redu kuću po kuću da tražimo ilegalne priključke pa na vašu dušu što tamo nađemo - odgovorio mu je ravnatelj JP "Parkovi" Vedran Markotić.

Potom je Bukmir nastavio: - Šipovača je najmanji problem što se tiče krađe vode. Ima, ima ijuhuhuhu puno mjesta gdje mi učimo od njih u biti - pokušavao je ublažiti svoje izjave.

Nije poznato da je ikad itko sve stanovnike jednog mjesta 'strpao u isti koš' optuživši ih za kriminalne radnje kao vijećnik 'devedesetke' svoje sumještane. Inače, upravo su Šipovčani na proteklim izborima svojim glasovima uvelike pridonijeli ulasku Bukmira u OV Ljubuški čiju on govornicu, jasno je čujno, koristi za prozivanje Šipovčana i ostalog ljubuškog puka.

Do zaključenja ovog teksta Dobroslav Bukmir se nije ispričao mještanima Šipovače za javno blaćenje, klevetu i prikazivanje žitelja ovog pitomog mjesta kriminalcima.

Objavi komentar

5 Primjedbe

  1. Od krađe zivi sramota da se ovakvi nešto pitaju

    OdgovoriIzbriši
  2. Kra si i ti ima si divlji priključak na kući

    OdgovoriIzbriši
  3. Svi kradu samo ja nisam!!!
    D B Zarkic

    OdgovoriIzbriši
  4. mores nam p....... seronjo

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)