Održano II. Doljansko-Gređansko sijelo

Blagdan svetog Dominika zaštitnika svoje mjesne crkve mještani Dola i Grede obilježili su drugim susretom Doljančana i Gređana u organizaciji MZ Dole Greda.

Uz blagoslov don Joze Ćirke i pozdravni govor Marina Tolja predsjednika MZ, na večeri je uručena zahvalnica Robertu Rašiću jednom od inicijatora skupa, a zahvalnicu i prigodan dar uručio mu je dopredsjednik vlade ZHŽ Toni Kraljević.

Uslijedio je prigodan kulturno zabavni program kojem su nastupili gangaši iz Dola Jozo Rašić i Ante Tolj potpomognuti Ljubicom i Mladenom Akmadžom, Ljubo Tolj s prigodnom recitacijom, HKUD Tihaljina sa muškom i ženskom gangom, Dario Petrović Ižić na guslama, HKUD Sveti Ivan Krstitelj iz Ružića, Lilja Tolj s poezijom, Ante Grubišić Vučić iz Mijaca na guslama, Pjevačka skupina Dream team babe i članovi HKUD Sv. Ante Humac Mladan Akmadža, Marko Landeka i Ćiro Dropuljić.

Druženje i susret Doljančana i Gređana te njihovih prijatelja uz lovački čorbanac kojeg je pripremila Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata HZ HB te hranu i piće u ponudi svadbenog salona “Ohio” potrajalo je do kasno u noć uz svirku uživo Tamburaškog sastava Mediteran.


Više fotografija pogledajte OVDJE

Radio Ljubuški

Objavi komentar

2 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)