U Ljubuškom otvoren Cosmetics shop & Beauty salon “Nails My Passion”

U samom srcu Ljubuškog upriličeno je svečano otvaranje salona ljepote i trgovine kozmetike poznatog talijanskog brenda “NEW BUTTERFLY“ gdje se može pronaći cjelokupni asortiman izuzetno kvalitetnih profesionalnih preparata poput trajnih lakova, gelova za nadogradnju noktiju, uključujući preko 400 različitih nijansi gelova u boji kao i popratnog potrošnog materijala.

“Za pripadnice ljepšeg spola pripremili smo Beauty salon ‘Nails My Passion’ u kojem nudimo širok spektar kozmetičkih usluga poput nadogradnje noktiju, manikure, pedikure, depilacije, šminkanje i mnoštvo drugih tretmana”, govore nam vlasnici ovog kozmetičkog salona.

“Naša firma Rašić Estetica d.o.o. teži uspješnom promoviranju proizvoda na tržište kako bi se naši korisnici uvjerili u kvalitetu naših proizvoda i usluga, te se nadamo da ćemo s našim talijanskim poslovnim partnerom i samin osnivačem kozmetičkog brenda “NEW BUTTERFLY“ Danielom Magliom ostvariti uspjeh i da ćemo biti prepoznati kao kvalitetan brend i uz to ostvariti poslovni uspjeh u našem Ljubuškom“ – Izjavio je direktor firme Zdravko Rašić.

Ovaj mali raj za pripadnice ljepšeg spola nalazi se u ulici Hrvatskih branitelja bb, preko puta crkve Sv. Kate.

Sve informacije o kozmetičkim proizvodima i rezervacijama termina primaju se na broj 063 724 777.



Dnevno.ba

Objavi komentar

0 Primjedbe