Bradvica: "Likvidacijom Blaža Kraljevića uništili su HSP, a uništili su i Hrvate u Bosni / Ovo danas nije zemlja, nego najobičnija kolonija"

U Zagrebu je u nedjelju u popodnevnim satima održan tradicionalni godišnji marš Autohtone Hrvatske stranke prava. Pedesetak simpatizera stranke, odjeveni u prepoznatljive crne uniforme okupilo se na Trgu Ante Starčevića uz jako policijsko osiguranje.

Događaj je pratila nekolicina novinara i zbunjeni građani. Grupica mladih djevojaka fotografirala je skup komentirajući kako se radi o ‘skupu podrške Stjepanu Radiću’.

Na klupici preko puta, u društvu svog psa, sjedio je jedan hrvatski branitelj koji je, ogorčen zbog stanja u Hrvatskoj, došao promatrati skup.


“Devedeset i prve vratio sam se iz Münchena kako bih obranio Hrvatsku. Da sam znao kako će to završiti i kako će naša zemlja izgledati, nikada se ne bih borio. Prevarili su nas. Franjo Tuđman nas je izdao i prodao našu Domovinu. Bio sam na Zapadnom kolodvoru među 30 000 branitelja koji su trebali umrijeti za spas Vukovara. Umjesto toga, poslali su nas na Kupu da Tuđmanu spasimo guzicu. Likvidacijom Blaža Kraljevića uništili su HSP, a uništili su i Hrvate u Bosni. Ovo danas nije zemlja, nego najobičnija kolonija. Pogledajte ove, za nekoliko godina će preuzeti vlast i bit će opet krvi”, komentirao je nezaposleni inženjer kemije za Dnevno.hr, nezadovoljan što autohtoni pravaši daju podršku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

“Jedino Rusija može spasiti Hrvatsku. Rusija bi nam bila bolja nego Amerika. Pravoslavna crkva bolja je od rimokatoličke. U Vatikanu stoluje đavo, a ne Papa. Rusija je bolja jer se protivi imperijalizmu. Glupost je da smo ušli u Europsku uniju. Magarca ne zovu na svadbu da jede pršut, nego da nosi vodu“, iznio je kontroverzne stavove naš sugovornik, a potom je povorka šutke krenula prema Trgu bana Jelačića.

Pravaši su marširali mirno bez uzvikivanja spornog pozdrava Za dom spremni. Momci u prvim redovima nosili su zastave A-HSP-a i fotografije osnivača Stranke prava, oca domovine Ante Starčevića te američkog predsjednika Donalda Trumpa.


Objavi komentar

3 Primjedbe

  1. Nemogu da vjerujem da ovakvih b....a ima u Hercegovini,sramota da dobiva medisku pažnju osim u rubrici vjerovali il ne!

    OdgovoriIzbriši
  2. svak ko kaže istinu je budala neko vrijeme

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala lijepa na prenosu komentara bit će još izjava za dnevno hr bebek samo prenesi

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)