Izviđač na Kupresu, Skauti u potrazi za bekovima

Rukometaši Izviđača nakon sedam uvodnih dana priprema koje su obavili u Ljubuškom otputovali su za Kupres gdje će boraviti do 5. kolovoza i tradicionalno odraditi najbitniji dio.

Ekipu na pripremama predvodi novi trener Mario Bjeliš i profesor Zvonko Herceg.

U Ljubuški se ekipa dakle vraća početkom narednog tjedna, gdje će u narednom periodu odraditi i nekoliko pripremnih utakmica. Također, ekipa Izviđača  sudjelovati će na TV turniru u Doboju, što će biti generalna proba pred početak nove sezone SEHA lige.

Prvo kolo SEHA lige trebalo bi biti odigrano 28.8.

Podsjetimo, Izviđač su ovoga ljeta napustile njegove udarne igle Josip Šarac (Celje), David Mandić (Zagreb) i Mateo Rodin (Nansi). Otišli su također i Marko Ivanković (Vogošća), Ivan Budalić (Slovenija) i Božidar Leković te trener Silvio Ivandija (Dubrovnik).

Izviđač je ovog ljeta doveo trojicu igrača Zrinjskog, lijevo krilo Vedrana Delića, pivota Dragana Šoljića i golmana Gorana Anđelića, a posljednja prinova je desno krilo Duje Maretić (Split).

- Trebaju nam bekovi, i desni i lijevi, ali ćemo to rješavati u zavisnosti od klupskih mogućnosti i onoga što se nudi - kazao je nedavno trener Bjeliš.

Objavi komentar

0 Primjedbe