Bakljada Boysa na sjeveru za tragično preminulog Ivana Bebeka

Navijači Dinama preko transparenta oprostili su se od mladića Ivana Bebeka (16), koji se u nedjelju utopio u Živogošću, a bio je član Bad Blue Boysa. Tragediju je potvrdila Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.


– Dobili smo dojavu da se u Živogošću utopila maloljetna muška osoba. Policija je izlaskom na teren oko 12 sati zatekla osoblje Hitne medicinske pomoći u pokušaju reanimacije utopljenika. Nažalost, u 12:35 konstatirana je smrt. Tijelo će biti predano mrtvozorniku da se utvrdi uzrok smrti. O događaju je obaviješteno Državno odvjetništvo – rekla je Lolić.

FOTO: I. Soban / PIXSELL
Mladić se utopio pored vodenog parka. Bad Blue Boysi su nekoliko minuta na utakmici trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i Astane skandirali njemu u čast, uz transparent 'Danas sjever gori za tebe'.

Mladi Bebek bio je omiljen, 'dobri duh Zagreba', a od njega se na objavom na Instagramu oprostio i Ante Ćorić, piše 24sata.hr.


Prema neslužbenim informacijama do tragedije je došlo nakon Ivanovog skoka u vodu, javlja Zagreb.info.

Sahrana tragično preminulog mladića podrijetlom iz Veljaka je u petak, 17. kolovoza (13.20 sati) na groblju Markovo Polje u Zagrebu.

FOTO: Facebook

Objavi komentar

0 Primjedbe