"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

četvrtak, 16. kolovoza 2018.

Bakljada Boysa na sjeveru za tragično preminulog Ivana Bebeka

Navijači Dinama preko transparenta oprostili su se od mladića Ivana Bebeka (16), koji se u nedjelju utopio u Živogošću, a bio je član Bad Blue Boysa. Tragediju je potvrdila Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.


– Dobili smo dojavu da se u Živogošću utopila maloljetna muška osoba. Policija je izlaskom na teren oko 12 sati zatekla osoblje Hitne medicinske pomoći u pokušaju reanimacije utopljenika. Nažalost, u 12:35 konstatirana je smrt. Tijelo će biti predano mrtvozorniku da se utvrdi uzrok smrti. O događaju je obaviješteno Državno odvjetništvo – rekla je Lolić.

FOTO: I. Soban / PIXSELL
Mladić se utopio pored vodenog parka. Bad Blue Boysi su nekoliko minuta na utakmici trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i Astane skandirali njemu u čast, uz transparent 'Danas sjever gori za tebe'.

Mladi Bebek bio je omiljen, 'dobri duh Zagreba', a od njega se na objavom na Instagramu oprostio i Ante Ćorić, piše 24sata.hr.


Prema neslužbenim informacijama do tragedije je došlo nakon Ivanovog skoka u vodu, javlja Zagreb.info.

Sahrana tragično preminulog mladića podrijetlom iz Veljaka je u petak, 17. kolovoza (13.20 sati) na groblju Markovo Polje u Zagrebu.

FOTO: Facebook

0 komentara:

Objavi komentar

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.