Balote cup: Šipovača "pregazila" Grabovo Vrilo

Momčad Šipovače je „pregazila“ Grabovo Vrilo na turniru Ožujsko balote kup 2018. koji se za područje zapadne Hercegovine igra u Klobuku. 

U 2. kolu skupine „D“ Šipovača je uvjerljivo, ali teže nego što to rezultat pokazuje, porazila Grabovo Vrilo 2:0 (16:13 i 16:7). 

U momčadi Šipovače, u odnosu na prvi meč, došlo je do jedne promjene, pa je umjesto Rafe Grbavca nastupio Željko Vukojević Pupić.  Tako je Šipovača ovaj meč odigrala u sastavu: Drago Vukojević Ćuro, Mate Antić i Željko Vukojević Pupić

Pupić se pokazao kao dostojna zamjena za Grbavca, pa iako pohvale za pobjedu idu na račun cijele momčadi, ovaj put ipak moramo izdvojiti Matu Antića.

Svi oni koji se razumiju u balote znaju koliko znači prvi igrač – „valjač“, a to je u našoj momčadi Antić. On je ovaj meč odigrao perfektno, valjao je kirurški precizno, njegove buće su najčešće puta „ljubile“ bulin, a protivnički igrači su dosta puta na njegove dvije buće znali potrošiti svih šest svojih. Ćuri i Pupiću bi puno puta ostalo samo staviti točku na i. 

Ne možemo a ne zahvaliti Klobučanima na ovom „doktoru balota“. 

Šipovača se ovom pobjedom probila na drugo mjesto u skupini „D“ koje je vodi u četvrtfinale turnira.

Trenutno stanje na ljestvici skupine „D“ je takvo da je i dalje na čelu ljestvice momčad Herca sa četiri boda iz dva susreta, druga je sada Šipovača sa dva boda iz dva susreta i skorom 3:2, treći je DDS sa dva boda iz dva susreta i skorom 2:2, četvrti MMT sa dva boda iz dva susreta i skorom 2:2 i posljednje Grabovo Vrilo koje u dva susreta nije osvojilo ni boda. 

Na kraju moramo dodati i ujedno se pohvaliti da je kritika na ovom portalu  kritika na ovom portalu koju smo našoj momčadi uputili nakon prvog susreta urodila plodom. 

Momčad je, uz kvalitetu koju neosporno posjeduje, igrala požrtvovano, osjetio se ozbiljniji pristup igri, nije bilo nepotrebnih rizika kao u prvom meču, a sve to na kraju je rezultiralo uvjerljivom pobjedom.

Autor: M.B.

Objavi komentar

0 Primjedbe