UOČI SJEDNICE: Predstavnici udruge "Zaboravljeni branitelji" prvi stigli pred zgradu Vlade FBiH u Mostaru

Iznenadno sazvana sjednica Komisije za usaglašavanje različito usvojenih zakona u dva doma Federalnog parlamenta na novoj lokaciju u Mostaru trebala bi početi u 14 sati.

Nova lokacija izazvala je niz različitih komentara i negodovanja, a neki članovi su premještanje u Mostar nazvali skrivanjem. 

"Ovo je skrivanje od nas i naroda. Gospodin Tufekčić je dužan, jer je odluka Doma naroda, da mi nazočujemo na Komisiji. On nas uopće nije obavijestio. Članovi Komisije saznali su malo prije 11 sati. To nije normalno. Čovjek neće ni da se javi. U deset dana je potpuno promijenio iskaz. Ono što je rekao u ponedjeljak, a u četvrtak totalno nešto drugačije. Neshvatljivo je da država bude taoc jednog čovjeka ili grupice ljudi", rekao je Drago Grbavac predsjednik Udruge "Zaboravljeni branitelji".

Lokacija je skrivana ponajviše od predstavnika braniteljskih organizacija koji su, kako saznajemo, na putu prema Mostaru. 

Pred zgradu Federacije BiH u Mostaru već su stigli oni kojima je ona lokacijski najbliže, pripadnici Udruge "Zaboravljeni branitelji".

Oko zgrade je već primjetno veće prisustvo policijski snaga, kao i ograničenje prilaza.

Klix.ba

Objavi komentar

0 Primjedbe